Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Έκαναν καροτσάκι τα κοράκια.





Απίστευτες σκηνές στο Ειρηνοδικείο Αθηνών – «Έξω τώρα τα κοράκια« φώναζαν ακτιβιστές και συλλογικότητες που επιτέθηκαν φραστικά στους… παρευρισκόμενους συμβολαιογράφους και απέτρεψαν ακόμα έναν πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας.
Για ακόμα μία Τετάρτη σημειώθηκε ένταση στο Ειρηνοδικείο της οδού Λουκάρεως, όπου ακτιβιστές, μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω» και διάφορες συλλογικότητες επιτέθηκαν στους παρευρισκόμενους συμβολαιογράφους, με στόχο να αποτραπεί ακόμα ένας πλειστηριασμός εμπορικού χώρου στη Γλυφάδα.
Το αποκορύφωμα υπήρξε όταν οι συγκεντρωμένοι είπαν στους συμβολαιογράφους να φύγουν από το Ειρηνοδικείο, με τους τελευταίους να αρνούνται, προκαλώντας έτσι την οργή των ακτιβιστών.
Με το σύνθημα λοιπόν «έξω τώρα το κοράκια» να δεσπόζει, δεκάδες πολίτες δίνοντας το δυναμικό παρών ματαίωσαν για άλλη μια φορά το ενδεχόμενο να βρεθούν νέοι άστεγοι για να ικανοποιηθούν τραπεζίτες και κοράκια. Τα άτομα που έχουν εισβάλει στην δικαστική αίθουσα «προπηλακίζουν τους συμβολαιογράφους» και η «ανεξέλεγκτη οργή» ματαιώνει το έγκλημα που προωθεί η άθλια συγκυβέρνηση με θύμα  συμπολίτες μας που βρέθηκαν στα νύχια των τραπεζιτών τοκογλύφων. Σύμφωνα πάντα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ «οι αστυνομικοί αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση».
Παρόμοιο σκηνικό επικράτησε και στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης όταν εκατοντάδες άτομα που συμμετέχουν στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών, εισέβαλαν στο δικαστήριο και φωνάζοντας το σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» έκαναν δικαστικούς και συμβολαιογράφους να αποχωρήσουν έντρομοι χωρίς να προχωρήσουν στον πλειστηριασμό κανενός ακινήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...