Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Οι Παππάς – Ήσυχος ντίλερς των πετρελαιάδων .




Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία για τις συναντήσεις και το αντικείμενο των επαφών που είχε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς στο «μυστικό» του ταξίδι στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013, φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο «Ελεύθερος Τύπος».
Οι αντικρουόμενες δημόσιες τοποθετήσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα για την υπόθεση ο Νίκος Παππάς,  τον εκθέτουν ακόμη περισσότερο, αφού αρχικά δήλωσε ότι μετέβη στη Βενεζουέλα για τη «διερεύνηση αγοράς αγροτικών προϊόντων από τα κρατικά σούπερ μάρκετ», στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι έγιναν συζητήσεις και για θέματα που σχετίζονται με το πετρέλαιο, ενώ αργότερα δήλωσε ότι στη Βενεζουέλα πήγε για να κάνει «πολιτικές συναντήσεις», αποφεύγοντας ωστόσο για μια ακόμη φορά να δώσει εξηγήσεις για το ρόλο που είχε ο Κύπριος δικηγόρος Αρτέμης Αρτεμίου, έμπειρος σε θέματα off shore εταιριών, στο συγκεκριμένο ταξίδι. Ο Νίκος Παππάς ταξίδεψε στη Βενεζουέλα τον Αύγουστο του 2013 μαζί με ένα ακόμη στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, τον Κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου και εκπροσώπους ελληνικού επιχειρηματικού ομίλου πετρελαιοειδών.
Στις φωτογραφίες – ντοκουμέντο εμφανίζονται στο Καράκας ο κος Νίκος Παππάς μαζί με τον Κύπριο δικηγόρο, έμπειρο σε θέματα διαχείρισης Offshore εταιριών, Αρτέμη Αρτεμίου, τον πρώην υπουργό  (και τότε υπεύθυνο Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ  Κώστα Ήσυχο και στελέχη της ελληνικής εταιρίας που βρέθηκαν επίσης στη Βενεζουέλα. Οι  Παππάς και Ήσυχος εκπροσωπούσαν το κόμμα της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης στο επίσημο αλλά μη ανακοινωθέν ταξίδι.  Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημοσιεύει η εφημερίδα από το «μυστικό» ταξίδι του ειδικού στις offshore κ. Αρτεμίου με τον κ. Παππά, «διαψεύδουν πανηγυρικά τον αποτυχημένο υπουργό – καναλάρχη, που αρχικά είχε ισχυριστεί ότι βρέθηκαν στη Βενεζουέλα «για να διερευνήσουν την αγορά αγροτικών προϊόντων από τα κρατικά σούπερ μάρκετ»,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...