Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Eρχετε με γεμάτες τις βαλίτσες… χάντρες και καθρεφτάκια.



Μόνο η NKVD λείπει. Όλες οι άλλες υπηρεσίες θα είναι παρών.
Θα ξεπεράσουν τους 500 οι Αμερικανοί πράκτορες της CIA και της προσωπικής ασφάλειας του «προστάτη» της  ναυαγισμένης Χιλαρυ  Ομπάμα, που θα τον ακολουθούν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα, ενώ στα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα συμμετέχουν περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί.
Αμερικανοί πράκτορες ελέγχουν εξονυχιστικά μαζί με τις αρμόδιες ελληνικές υπηρεσίες, χώρους, κτήρια και διαδρομές, φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια, ενώ σταδιακά θα φτάσουν και οι επιχειρησιακές ομάδες που θα συνοδεύουν παντού τον Αμερικανό πρόεδρο.
Πριν από το προεδρικό αεροσκάφος, θα φτάσουνε με άλλα αεροσκάφη τα θωρακισμένα αυτοκίνητα με τα οποία θα κινούνται ο  Ομπάμα και η συνοδεία του, ενώ σε κάθε μετακίνηση θα κλείνουν οι δρόμοι μισή ώρα πριν, θα γίνονται συνεχώς έλεγχοι από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών μαζί με Αμερικανούς ειδικούς, ενώ θα υπάρχουν παντού ελεύθεροι σκοπευτές και «μυστικοί» αστυνομικοί που θα παρακολουθούν κάθε κίνηση.
Στον λόφο του Φιλοπάππου θα ληφθούν ιδιαίτερα μέτρα, εν όψει της ανοικτής ομιλίας του Αμερικανού προέδρου.
Υπ” ατμόν βρίσκονται ΕΥΠ και αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για την συλλογή πληροφοριών εντός και εκτός Ελλάδος ενώ σε πλήρη επιφυλακή βρίσκεται και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του ΟΜΠΑΜΑ Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τονίζει  μεταξύ άλλων ότι δεν ζητάει από τον κόσμο να μην κατέβει στους δρόμους αλλά «καλώ τους πολίτες και όλους όσους θα σκοπεύουν να διαμαρτυρηθούν, μέσα στα πλαίσια που επιτρέπει η Δημοκρατία μας, που επιτρέπουν οι νόμοι μας, να κάνουν ό,τι θέλουν μέσα σε αυτά τα πλαίσια, αλλά σεβόμενοι τη ζωή των υπολοίπων πολιτών: Σεβόμενοι τους νόμους, σεβόμενοι τους κανόνες που υπάρχουν και πιστεύω ότι τα πράγματα έχουν ωριμάσει, όχι απόλυτα, ως ένα ορισμένο σημείο, έτσι ώστε να σεβαστούν κάποιοι τη ζωή και των υπολοίπων πολιτών».

Πού πάτε ρε… Μπαλούρδοι  και τι περιμένετε από ένα αποτυχημένο, χαμένο και απερχόμενο Πρόεδρο, πού μάλιστα και με τρόπο αντισυμβατικό αναμείχθηκε –ως μη όφειλε—υπέρ της Κλίντον, αντί της ουδέτερης στάσης;
Αν υποτεθεί ότι πάρετε κάποια ευνοικη δήλωση τι αξία έχει τι στιγμή που εξελέγχει ο Τραμπ που εχει δηλώσει ότι δεν αναμιγνύεται με την Ελλάδα γιατί ανήκει στη σφαίρα επιρροής της Γερμανίας και δεν τον αφορά;
Και το σπουδαιότερο, έχει δηλώσει, ότι: Θα "σβήσει" τον Μπαράκ Ομπάμα από τα βιβλία της ιστορίας και θα ακυρώσει κάθε «εκτελεστική δράση, μνημόνιο και διάταγμα που εξέδωσε ο Πρόεδρος Ομπάμα». Ποιους δυστυχισμένους, αφελείς και ανυποψίαστους από το 4% που σού απόμεινε προσπαθείς να κοροϊδέψεις «αυταπατημένε» Πρωθυπουργέ ;
Nα μην ξεχνάμε ότι ….ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης έχει προϋπηρεσία... εισαγγελέα στην δίκη.. Κλίντον στο Σύνταγμα το 1999 με... πρόεδρο τον …Καζάκο !!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...