Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Aποκτήσαμε νέο Μπουμπούκο.




Όταν μια Ελλάδα έχει τον λεβέντη στην βουλή, τι θέλουμε; Nα μας παίρνουν στα σοβαρά ως κράτος; Για φτύσιμο είμαστε. .
Νέο σόου έδωσε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης
Τόσο κατά την ομιλία του που επιτέθηκε στη Φώφη Γεννηματά επειδή δεν ψηφίζει τον εκλογικό νόμο προκάλεσε αρκετές φορές την εύθυμη αντίδραση των βουλευτών, αλλά και κατά την ολοκλήρωση της ομιλίας του κατεβαίνοντας από το βήμα της Βουλής είχε θερμή χειραψία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Η κίνηση αυτή του κ. Λεβέντη προκάλεσε τα έντονα ειρωνικά χειροκροτήματα των βουλευτών της Ν.Δ. Η αντίδραση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων ήταν να κάνει μια βαθιά υπόκλιση. «Μπράβο, συγχαρητήρια» φώναζαν με σκωπτική διάθεση βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τον κ. Λεβέντη ωστόσο εκείνος δεν έδειξε να αιφνιδιάζεται «το ίδιο θα έκανα και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν ήταν στην αίθουσα» απάντησε.
Άλλο ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγο στη Βουλή με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Λεβέντη.
Ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος μιλούσε από τις θέσεις των βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποκάλεσε τον Βασίλη Λεβέντη, «καθ’ όλα συμπαθή, αλλά γραφικό». Και σχολίασε ότι «όλοι γελάμε με όσα λέει ο Λεβέντης».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, ο οποίος παρακολουθούσε την συνεδρίαση από την τηλεόραση του γραφείου του, επέστρεψε στην αίθουσα της Ολομέλειας, πλησίασε οργισμένος τον Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος συνέχιζε την ομιλία του, και τον ρώτησε φωνάζοντας. «Ντροπή σου. Με αποκάλεσες γραφικό; Είσαι δεκανίκι της Ν.Δ.» Ο Κώστας Σκανδαλίδης τήρησε ψύχραιμη στάση, ενώ ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ζήτησε να διαγραφεί από τα πρακτικά «η δήλωση περί γραφικότητας» για τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων και το επεισόδιο έληξε χωρίς άλλη συνέχεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...