Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Έπιασε ψιλή κουβέντα, σε κατάσταση…. ΑΜΟΚ;





Πως βολεύει το ….αμόκ. Τα καλύπτει ΟΛΑ. Πάντως μετα τον φόνο τόσων, η σουπερ αστυνομία δεν τον έπιασε, τους ξέφυγε, για να πάει να ….αυτοκτονήσει. Ούτε το Χόλυγουντ δεν βγάζει τέτοιο έργο.


Πάντως το αμόκ αποδεικνύετε πολύ επιλεκτικό, εκτός εάν οι οκτώ στους δέκα είναι αλλοδαποί μουσουλμάνοι στην Γερμανία
Στη συνέντευξη Τύπου σήμερα το πρωί η αστυνομία ανακοίνωσε ότι  συνολικά σκοτώθηκαν τρεις γυναίκες και έξι άνδρες. Η καταγωγή των θυμάτων είναι ένας Έλληνας, τρεις Τούρκοι και τρεις Κοσοβάροι. Τα ονόματα των τριών Τούρκων δόθηκαν από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών. Πρόκεται για τους Sevda Dag, Can Leyla και Selcuk Kilic.


Για μεμονωμένο δράστη σε κατάσταση αμόκ κάνει λόγο η Αστυνομία του Μονάχου, αναφερόμενη στον 18χρονο Ιρανογερμανό, ο οποίος χθες το απόγευμα σκότωσε εννέα άτομα και τραυμάτισε περισσότερα από 16 σε εστιατόριο της περιοχής του εμπορικού κέντρου «Olympia», στο Μόναχο.
Πρόκειται για «κλασικό δράστη αμόκ», δήλωσε εκπρόσωπος της Αστυνομίας, εξηγώντας ότι και από τα ευρήματα της έρευνας στο σπίτι του δράστη προκύπτει ότι ο 18χρονος μελετούσε «με μεγάλη ένταση» ανάλογες περιπτώσεις αμόκ και μαζικών δολοφονιών.
«Δεν έχει πάντως καμία σχέση με το θέμα των προσφύγων» ή με το Ισλαμικό Κράτος, διευκρίνισε ο αξιωματούχος και διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν πλέον λόγοι ασφάλειας για να μην κυκλοφορεί κανείς κανονικά στο Μόναχο.
Ο δράστης, σύμφωνα με την Αστυνομία, γεννήθηκε στο Μόναχο και ήταν μαθητής, ωστόσο οι γονείς του δεν ήταν ακόμη σε θέση να ανακριθούν και να δώσουν πολλές πληροφορίες, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες στο οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον. Υπό διερεύνηση βρίσκεται και το ιατρικό ιστορικό του νεαρού, καθώς υπάρχει η πληροφορία ότι κατά το παρελθόν είχε νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο νεαρός χρησιμοποίησε πιστόλι 9 χιλιοστών και είχε μαζί του 300 σφαίρες, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πώς κατάφερε να τα προμηθευτεί. Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτοπυροβολήθηκε, καθώς τα πυρά των αστυνομικών που τον καταδίωκαν δεν βρήκαν τον στόχο τους.

Ο πολίτης, ο οποίος μαγνητοσκοπεί τον ένοπλο από το μπαλκόνι ακούγεται να μιλάει μαζί του με τον τελευταίο, μεταξύ άλλων, να του απαντάει: «Γαμημένοι Τούρκοι».

Ο διάλογος, σύμφωνα με την Daily Mail
Πολίτης: Γαμημένε  μαλάκα
Δράστης: Εξαιτίας σου μου έκαναν bullying για επτά χρόνια.
Π: Αρχίδι, είσαι αρχίδι
Δ:… Και τώρα πρέπει να αγοράσω ένα όπλο για να σε πυροβολήσω
Π: Ένα όπλο! Αντε γαμίσου. Πρέπει να σου κόψουν το κεφάλι.
Ο πολίτης που καταγράφει τη σκηνή φωνάζει στον κόσμο ότι ο δράστης έχει όπλο\
Ακούγεται μία φωνή να λέει «Γαμημένοι νοι Τούρκοι»
Π: Σκατά Γαμημένοι ξένοι. (Ο πολίτης φωνάζει και πάλι στον κόσμο ότι ο δράστης έχει όπλο και τους λέει να καλέσουν την αστυνομία)
Δ: Είμαι Γερμανός
Π: Είσαι αρχίδι αυτό είσαι
Δ: Ναι γεννήθηκα εδώ
Π: Και τι διάολο νομίζεις ότι κάνεις
Δ: Μεγάλωσα εδώ στην περιοχή Hartz 4

Στη συνέχεια ο άνθρωπος που καταγράφει το βίντεο καλύπτεται καθώς ο ένοπλος αρχίζει να πυροβολεί και ο άνδρας από το μπαλκόνι τον βρίζει ξανά.




Ο Ιρανογερμανός!
- Ο «German-Iranian», όσο προχωρεί η «έρευνα», άλλαξε και έγινε Ιρανογερμανός, διότι ήταν μόνο 2 χρόνια στη Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...