Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Η.. “ακροδεξιά απόφυση” η .. « Παρά φύσιν σοσιαλίστρια» και η …φυσική συνουσία του λαού.. .Τι είδους αριστερά είσαστε που κυβερνά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, την ακροδεξιά απόφυση; Ή που προσπαθεί να βρει συνεργασίες με τον κύριο Λεβέντη;”, είπε απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.
Αρχικά απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας, λέγοντας πως είναι ουραγός όχι μόνο του κυρίου Μητσοτάκη. “Όμηρος πολιτικών επιδιώξεων που ενδεχομένως σας υπερβαίνουν. Χάνετε μια ευκαιρία. Είναι κρίμα όμως να προσπαθείτε να υπερασπιστείτε τις επιλογές σας με ύβρεις. Δεν θα ανταποκριθώ στο ίδιο ύφος. Θα πω μονάχα κρίμα”.
Η φράση της περί “ακροδεξιάς απόφυσης” πυροδότησε την αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου. “Παρά φύσιν σοσιαλίστρια είστε εσείς. Στην 3 Σεπτέμβρη το ΠΑΣΟΚ είχε την απλή αναλογική ως βασική της θέση. Να προσέχετε λοιπόν τα λόγια σας. Είστε οι χειροκροτητές του κυρίου Βορίδη και της δεξιάς απόφυσης που η Νέα Δημοκρατία ενσάρκωσε με τον κύριο Σαμαρά”, είπε από την πλευρά του ο Πάνος Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...