Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Εσείς ξέρετε ποιος είναι ο… ΑΡΧΗΓΟΣ του isis;



Ξέρετε ποιος είναι ο διοικητής των Τζιχαντιστών της πρωτεύουσας του ISIS στην Συρία, της Rakka, και αυτός που προετοιμάζει τους ισλαμιστές για την επικείμενη επιχείρηση κατάληψη της πόλης από τις συριακές δυνάμεις ?
Την εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι ο διοικητής των Τζιχαντιστών της Rakka είναι Τούρκος ανώτερος αξιωματικός, ο όποιος μάλιστα υπηρέτησε και στο ΝΑΤΟ, κάνει η τουρκική εφημερίδα Milliyet, επικαλούμενη και την βρετανική The Telegraph.
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις τη τουρκικής εφημερίδας, ο αρχηγός της άμυνας της πρωτεύουσας των Τζιχαντιστών και ενός επίλεκτου σώματος από 368 άντρες όπως αναφέρει και η εφημερίδα της συριακής αντιπολίτευσης, Zaman El Wasl, είναι ένας Τούρκος νατοϊκός αξιωματικός, ο οποίος έχει την κωδική ονομασία Ebu Bekir.
Ο εν λόγω Τούρκος αξιωματικός υπηρέτησε επί 18 μήνες στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ, έχει εκπαιδευτεί σε πτήσεις πολεμικών ελικοπτέρων στην Νορβηγία και σε συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου στην Μεγάλη Βρετανία και όλα αυτά τώρα στην υπηρεσία των δολοφόνων Τζιχαντιστών.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι για την άμυνα της Rakka έχουν σπεύσει να πολεμήσουν μαχητές Τζιχαντιστές από Τουρκία, Κίνα, Αλγερία, Ρωσικό Καύκασο και Σαουδική Αραβία, ενώ σκάβουν συνεχώς υπόγειες στοές που θα της χρησιμοποιήσουν για την άμυνα της πόλης.
Άλλη μια αποκάλυψη απόδειξη της άμεσης εμπλοκής της Τουρκίας υπέρ των δολοφόνων Τζιχαντιστών και αυτή την φορά με νατοϊκή διάσταση.
www.nikosxeiladakis.gr


ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΑΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ







Στον Άρατο της Ροδόπης η κηδεία του 18χρονου Έλληνα που σκότωσε ο μακελάρης του Μονάχου
Όλοι λένε για τον Έλληνα ήρωα αλλά πρόκειται για τον Χουσεΐν Νταϊτσίκ, Μουσουλμάνος, με καταγωγή από τον Άρατο Ροδόπης, ο οποίος είχε γεννηθεί στη Γερμανία και ζούσε με τους γονείς και τα αδέλφια του.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...