Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Πάλι έριξε το φλιτζάνι ο Καραμανλής;



Ξεπέρασε και την Βασιλειάδου.
Σε συζήτηση που είχε προ ημερών στη Βουλή, ο πρώην πρωθυπουργός με βουλευτές της ΝΔ, αλλά και πρώην βουλευτές του κόμματος που εξακολουθούν να απολαμβάνουν την παρέα του εντός και εκτός Βουλής, τους οποίους φυσικά εμπιστεύεται ο ίδιος, εκμυστηρεύτηκε τις “προβλέψεις” του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην πρωθυπουργός, που θεωρείται ως ένας από τους συνομιλητές του Αλέξη Τσίπρα, στο παρασκήνιο τουλάχιστον, προφανώς έχει κάποια σχετική πληροφόρηση ή ενδείξεις για τις επόμενες κινήσεις του πρωθυπουργού. Στην εν λόγω συζήτηση, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, λοιπόν, ο κ. Καραμανλής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών, ενώ έδωσε μικρότερες πιθανότητες στο σενάριο του ανασχηματισμού τους επόμενους μήνες.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, σύστησε μάλιστα στη “γαλάζια” παρέα να φύγουν νωρίς για διακοπές φέτος, γιατί μετά τα μέσα Αυγούστου οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και το φθινόπωρο που έρχεται… ιδιαιτέρως θερμό, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να βρουν ευκαιρία για ξεκούραση.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ .
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΟΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ. ΕΚΕΙ ΑΡΧΕΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ .....

Ανώνυμος είπε...

Τι μπαμ? Ολα περνάνε στα χερια των ξένων σε τιμές εξευτελιστικές. Μέχρι τα παγωτά Δωδώνης πήρε η γκολμανσαξ .. τιποτα δε θα γίνει. Όταν τα πάρουν όλα θα αρχίσει η ανάκαμψη γιαυτούς κ θα πάει το πήδημα σε ακραία όρια για μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...