Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

To είπε ο Λένιν: Οι καπιταλιστές θα μας πουλήσουν το σχοινί με το οποίο θα τους κρεμάσουμε. Αυτό κάνουν οι Τζιχαντιστες.



Όπλα αξίας 1,2 δισ. ευρώ έχουν διοχετευθεί από ευρωπαϊκές χώρες προς την Μέση Ανατολή με την πλειοψηφία τους να καταλήγει στα χέρια του ISIS, της Αλ Νούσρα, της Jays-Al-Islam και άλλων ισλαμιστικών οργανώσεων.
Τα «κροκοδείλια» δάκρυα που τώρα χύνονται για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων σε ΗΠΑ, Γαλλία, Βέλγιο και Γερμανία, είναι στάχτη στα μάτια αφού και οι χώρες αυτές σε συνεργασία με ανατολικοευρωπαϊκές χώρες που τώρα όλως τυχαίως ανήκουν στην ΝΑΤΟϊκή Συμμαχία είναι οι κύριες υπεύθυνες για την δημιουργία αυτών των «τεράτων»
 Οι κεντροευρωπαϊκές και ανατολικοευρωπαϊκές χώρες (όλες ανήκουσες στο ΝΑΤΟ) πουλάνε τεράστιες ποσότητες οπλισμού και πυρομαχικών στην Μέση Ανατολή δίνοντας έτσι το απαραίτητο «καύσιμο» στις αιματηρές αυτές συγκρούσεις που λαμβάνουν χώρα στην Συρία και στο Ιράκ.
 Η έκθεση έχει γραφτεί από το Balkan Investigative Reporting Network (BIRN) και από το Organized Crime and Corruption Reporting Project (OCCRP) και αναφέρει ότι χώρες όπως η Κροατία και η Τσεχία χρησιμοποιούνται ως «κανάλια» διοχέτευσης οπλισμού στην πολύπαθη περιοχή.
 Κάτι που είναι φυσιολογικό καθώς η Δύση ήθελε να εξοπλίσει άμεσα και με βαρύ οπλισμό τους ισλαμιστές στην Συρία εναντίον του Μ.Άσαντ και στο Ιράκ εναντίον της σιιτικής κυβέρνησης επειδή ήταν συμμαχικές προς Ιράν και Ρωσία.
 Οι ανατολικοευρωπαϊκές και κεντροευρωπαϊκές χώρες έχουν ενταχτεί στο ΝΑΤΟ υπακούν εύκολα σε αμερικανικές εντολές και συν τοις άλλοις έχουν πλεόνασμα σοβιετικού πολεμικού υλικού στις αποθήκες τους που δεν χρειάζεται πλέον στις ίδιες αλλά μπορεί να εξυπηρετήσει τους γεωπολιτικούς σκοπούς της Ουάσιγκτον και των υπόλοιπων δυτικών χωρών.
 Ο εξοπλισμός των ισλαμιστών γίνεται χωρίς διακοπή από το 2012 και έχει αποφέρει έσοδα άνω των 1,2 δισ.ευρώ
 Η έκθεση τιτλοφορείται «Η δημιουργία ενός μακελειού: 1,2 δισ.ευρώ σε όπλα διοχετεύθηκαν στην Μέση Ανατολή» και είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας.
 Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι δεκάδες αεροπλάνα απογειώνονται από τα αεροδρόμια της Α.Ευρώπης και μεταφέρουν το θανάσιμο φορτίο τους «σε χώρες της Μέσης Ανατολής και στην Τουρκία οι οποίες με την σειρά τους τα μεταφέρουν σε Συρία και Υεμένη»
 Οι κυβερνήσεις των πωλητριών χωρών είναι ενήμερες των «εξαγωγών» τους αναφέρει η έκθεση.
 «Όπλα και άδεια εξαγωγής που εγγυώνται τον τελικό προορισμό των αγαθών έχουν επιτραπεί να φύγουν παρά την προφανή ένδειξη ότι τα όπλα οδεύουν προς την συριακή σύγκρουση και άλλες συγκρούσεις.»
 Όπως αναφέρει η έκθεση «το εμπόρευμα είναι παράνομο»
 «Οι αποδείξεις δείχνουν ότι υπάρχει συστηματική διοχέτευση οπλισμού σε ένοπλες οργανώσεις που κατηγορούνται για σοβαρή παραβίαση ανρθωπίνων δικαιωμάτων. Πρόκειται για παραβίαση της ATT (United Nations’ Arms Trade Treaty) και άλλων διεθνών νόμων" είπε ο Patrick Wilcken, ένας ερευνητής παράνομων οπλικών φορτίων της Amnesty International.
 Τα περισσότερα από τα όπλα πήγα στην Σ.Αραβία, με το βασίλειο των Σαούντ να έχει εξασφαλίσει 18,500 εκτοξευτές αντιαρματικών ρουκετών, 10,000 AK-47  300 άρματα μάχης, και 250 βαριά αντιαεροπορικά πυροβόλα, όπως και πυρομαχικά από 8 συνολικά ευρωπαϊκές χώρες που είναι η Βοσνία, η Βουλγαρία, η Κροατία, η Τσεχία, το Μαυροβούνιο, η Ρουμανία, η Σλοβακία αλλά και περιοχές της Σερβίας.
 Εκτός από την Σ.Αραβία τα όπλα στέλνονται και στην Ιορδανία τα ΗΑΕ και στη Τουρκία. Όλες ήταν χώρες που βοήθησαν τους ισλαμιστές.
 «Οι 4 αυτές χώρες ήταν οι βασικοί πάροχοι σε Συρία και Υεμένη» αναφέρει η έκθεση «ενώ δεν είχαν ποτέ ιστορικό αγορών από τις συγκεκριμένες ευρωπαϊκές χώρες πριν το 2012»
 Το καλύτερο το κρατάει όμως για το τέλος η έκθεση.
 Αναφέρει ότι ο ρόλος της Ουάσιγκτον στο να προμηθευτούν ευρωπαϊκά όπλα οι ισλαμιστές ήταν ο μεγαλύτερος καθώς οι ΗΠΑ αγόρασαν «ευθέως» οπλισμό από τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και τον παρέδωσαν σε μεγάλες ποσότητες στην Συρία διαμέσου του Department of Defense Special Operations Command (SOCOM).
 Το SOCOM χρησιμοποίησε τα λιμάνια της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας για να παραδώσει οπλισμό συνολικού βάρους 4,700 τόνων περιλαμβανομένου και αντιαρματικών ρουκετών, όλμων και πολυβόλων. 
 Συνεπώς μην έχουμε καμιά απορία για το ποιος κρύβεται πίσω από τις τραγωδίες που κατακλύζουν την Ευρώπη. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ δημιούργησαν αυτόν τον «Φρανκεστάιν» και μην φαίνεται καθόλου παράξενο γιατί τα γερμανικά ΜΜΕ έχουν κυριολεκτικά «λυσσάξει» να πείσουν άπαντες ότι τα τελευταία χτυπήματα τα διέπραξαν «καταθλιπτικοί»... «ακροδεξιοί»!
pronews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...