Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Mα τι ανικανότητα είναι αυτή από τους… Ισλαμιστές ; Mόνο τόσοι νεκροί;




Σφαγή στο Μόναχο. Ισλαμιστές άνοιξαν πυρ σε εμπορικό κέντρο OEZ -Olympia-Einkaufszentrum και στο μετρό. Μέχρι στιγμής υπάρχουν 16 νεκροί. Η περιοχή γύρω από αυτό έχει αποκλειστεί. Το περιστατικό έρχεται λίγες μέρες μετά από την επίθεση του 17χρονου με το τσεκούρι σε τρένο, αλλά και μετά τις προειδοποιήσεις της αστυνομίας για τον κίνδυνο περαιτέρω επιθέσεων.
Δεύτερη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο του Μονάχου σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το περιοδικό Focus, μια πληροφορία η οποία ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες διαψεύδεται από τη γερμανική αστυνομία. 
 Όπως αναφέρει το περιοδικό πρόκειται για την περιοχή Karlsplatz/Stachus που βρίσκεται στο κέντρο του Μονάχου. 
Πληροφορίες κάνουν λόγο μόνο για έναν δράστη, ενώ λέγεται πως υπάρχουν ακόμα εγκλωβισμένοι εργαζόμενοι σε καταστήματα του εμπορικού με τη γερμανική αστυνομία να καλεί όσους βρίσκονται ακόμα εντός του κτιρίου να βρουν καταφύγιο. 
Οι πρώτες εικόνες από το σημείο αποτυπώνουν τις στιγμές πανικού, καθώς άνθρωποι καταγράφονται να τρέχουν μακριά από το κτίριο που λέγεται ότι βρίσκεται ακόμα ο ένοπλος.
Η αστυνομία επιβεβαιώνει πως υπάρχουν πολλοί τραυματίες πεσμένοι στο έδαφος. Γίνεται λόγος για έναν ή μία δράστη. Η περιοχή έχει αποκλειστεί. Συνεργάτες του εμπορικού κέντρου δήλωσαν πως η αστυνομία τους έχει ενημερώσει να μη φύγουν από τα καταστήματά τους.
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο ένοπλος μπήκε στο εμπορικό κέντρο και άνοιξε πυρ αδιακρίτως. Οι αστυνομικές αρχές αναφέρουν πως ολόκληρη η περίμετρος έχει αποκλειστεί. Συνιστούν στους πολίτες να αποφεύγουν το σημείο, ενώ έχουν ξεκινήσει έλεγχοι και στους σταθμούς του μετρό καθώς υπάρχει πληροφορία πως μετά το χτύπημα ο δράστης διέφυγε.
Το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει επικαλούμενο αστυνομικές πηγές πως υπάρχει ένας νεκρός και δέκα τραυματίες .
Με εντολή της αστυνομίας έχουν κλείσει όλοι οι σταθμοί του μετρό στο Μόνχαο, ενώ έχει δοθεί οδηγία προς τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.
Το Associated Press επικαλούμενο αστυνομικές πηγές αναφέρει πως οι νεκροί αναμένεται να είναι δυστυχώς αρκετοί.
Watch LIVE #Periscope outside the shooting in #Munich #OEZ https://t.co/G35ydO9Ycb


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους χαλασε, ΝΟ BORDER NO BORDER!

Convoy of Solidarity from Frankfurt/Main, Germany via Italy to Thessaloniki, Greece

convoy dates
Start: July 11th, 2016, Frankfurt/Main, Germany
1st Stop: July 11th, 2016, Milano, Italy
2nd Stop: July 13th, 2016, Ancona, Italy
3rd Stop: July 15th, 2016, Igoumenitsa, Greece

https://noborder.beyondeurope.net/convoi/

ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ ΜΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ Κ ΚΑΛΕΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...