Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

"Eπικίνδυνη" χώρα η Ινδονησία για κάποιους ποδοσφαιρο-προέδρους..



Η κυβέρνηση της Ινδονησίας δεν πτοήθηκε από τις διεθνείς αντιδράσεις, καθώς προχώρησε στην εκτέλεση των τεσσάρων από τους συνολικά 14 έμπορους ναρκωτικών, τους οποίους οι δικαστικές αρχές είχαν καταδικάσει σε θάνατο.
Οι υπόλοιποι δέκα, όπως έγινε επισήμως γνωστό, αναμένεται να εκτελεστούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Οι τέσσερις εκτελεσθέντες ήταν ένας Ινδονήσιος και τρεις Νιγηριανοί. Η συγκεκριμένη ώρα και ημέρα που θα εκτελεστούν τα άλλα δέκα άτομα δεν έχει αποφασιστεί, ενώ το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει προαναγγελία.
Η είδηση έχει προκαλέσει παγκόσμιες αντιδράσεις από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και κυβερνήσεις κρατών, ενώ επικριτικές δηλώσεις πραγματοποίησαν τόσο ο εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών, όσο και η Ευρωπαϊκή Ένωση, που εναντιώνεται σφόδρα στην επιβολή της θανατικής ποινής.


 

Τώρα οι του Noor-1 βάζουν χέρι και στους δικαστικούς. .


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Ν ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ , ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ......
ΓΙΑΥΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙ ΚΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ !!!
ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΑΤΕ ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...