Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Πόσο ποιο μαλάκας μπορεί να είναι.



Ο Πατούλης που πήγε διακοπές στην …Μύκονο γιατί φοβήθηκε μην την πέσουν στην Πατούλαινα οι λάθρο, ζητά  να  στηρίξουμε την Λέσβο για τουριστικό προορισμό. Πάλι καλά που δεν ζήτησε και την …Μυτιλήνη. Τώρα το ποιος θα προτιμήσει να πάει σε ένα νησί που βρίθει από λαθρομετανάστες είναι ένα θέμα. Εκτός εάν παρέχουν δωρεάν και …σωματοφύλακες.

«Το νησί της Λέσβου έχει σηκώσει ένα μεγάλο βάρος κατά τη διάρκεια της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης. Ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ υποστηρίζω κάθε προσπάθεια που θα συμβάλει στην αύξηση του τουρισμού και στην ενίσχυση της κατανάλωσης των εξαιρετικών παραδοσιακών προϊόντων της».

Στη σχετική δήλωση προχώρησε ο Πατούλης κατά τη διάρκεια της επίσκεψή του στο περίπτερο που έχει εγκατασταθεί στο Σύνταγμα με στόχο την 3ήμερη προβολή του νησιού από την Πέμπτη 28 Ιουλίου έως και σήμερα Σάββατο 30 Ιουλίου.

Όπως υπογράμμισε στη συνέχεια ο Γ. Πατούλης, όσοι επισκεφθούν την έκθεση θα διαπιστώσουν από κοντά ότι η Λέσβος αποτελεί ένα εξαιρετικό τουριστικό προορισμό ο οποίος διαθέτει μεγάλο πλούτο παραδοσιακών προϊόντων και γεύσεων.

 Να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων για την προσέλκυση, Ελλήνων και ξένων, οι ξενοδόχοι προσφέρουν εκπτώσεις έως και 50% στα καταλύματά τους, ενώ μεγάλες εκπτώσεις έχουν ανακοινωθεί και στα έξοδα μετάβασης στο νησί.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποιοι τον εκαναν φιρμα; Παυλοπουλος Μυλωνακης
Ποιοι τσιμπησαν; Τα ζωα που τον εκαναν δημαρχο τους
Αρα οι μαλακες κατοικοεδρευουν στο Αμαρουσιο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...