Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Απόψε πάμε ΟΛΟΙ….Nammos .



Δεκάδες σκάφη και γιοτ τουριστών από τα Εμιράτα και όχι μόνο έχουν κατακλύσει από νωρίς το πρωί της Πέμπτης την περίφημη παραλία «Ψαρού» στη Μύκονο, που αγαπούν οι πλούσιοι και διάσημοι του πλανήτη. Οι Άραβες επισκέπτες με τις γεμάτες τσέπες, πέραν από την ιδιαίτερη προτίμηση στο νησί, δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για το απόλυτο αλά ελληνικά πάρτι του καλοκαιριού, τη συναυλία της …Ρέμου και των γύφτοι Kings, καθότι ο γύφτος όταν γίνει πολύ γνωστός, μετατρέπετε σε… Gipsy η …Ρομά, η …Τσιγγάνος.
Όπως αναφέρει το zougla.gr, όσοι βρεθούν απόψε στο Nammos έχουν δύο επιλογές: η πρώτη είναι τα τραπέζια που βρίσκονται κοντά στη σκηνή. Σε αυτά η τιμή του μενού ξεκινάει από τα 1.000€ το άτομο. Στην τιμή περιλαμβάνεται μία σαμπάνια και ένα μπουκάλι κρασί Saint Tropez Rose για κάθε τραπέζι, ατομικό μενού φαγητού (σαλάτα καβουριού, σαλάτα Nammos, γαρίδες με καυτερή σάλτσα, rib eye με ψητές πατάτες και επιδόρπιο). Η δεύτερη επιλογή για τους ενδιαφερόμενους είναι τα τραπέζια που βρίσκονται πιο μακριά από τη σκηνή. Σε αυτά η τιμή ανά άτομο ξεκινάει από τα 500€, με τη συνολική ελάχιστη κατανάλωση να ορίζεται στα 5.000€.
Μεταξύ εκείνων που έχουν ήδη εξασφαλίσει «πρώτο τραπέζι πίστα» είναι βαθύπλουτοι Άραβες, Ρώσοι, Έλληνες επιχειρηματίες, οι οποίοι δεν θα διστάσουν να ανοίξουν και πάλι 15λιτρες σαμπάνιες αξίας 60.000 στα πόδια του Ρέμου.
Για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο μήπως μπουκάρουν τίποτα διεθνείς καταληψίες των πανεπιστημίων και να μπορούν να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, έχουν ήδη μεριμνήσει, τόσο οι άνθρωποι του χώρου όπου θα γίνει η συναυλία, όσο και ο κάθε θαμώνας ξεχωριστά, για την ασφάλεια του. Μέχρι και μισθωμένοι κομάντος μέσα από την θάλασσα θα είναι σε θέση να παρέμβουν σε περίπτωση που υπάρξει κάποιο επικίνδυνο περιστατικό.
Οι ιδιαίτερα «τσιμπημένες» τιμές δείχνουν ότι το «πριγκιπάτο της Μυκόνου» δεν καταλαβαίνει από κρίση, καθώς οι εκλεκτοί κλεπτο πελάτες αναμένεται για ακόμα μία χρονιά, να ξοδέψουν χρήμα με το τσουβάλι.
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να σκάσουν και  μύτη μερικοί αντιστασιακοί τούρκοι  που τους αναζητεί ο Ερντογάν για να τους κρεμάσει, για αυτό έχουν βάλει δίχτυα στην παραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...