Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Ο ISIS τους χάλασε την σούπα με τους αυτοκτονούντες.



Πήγε να βρει τις 72 παρθένες και τα βουνά με πιλάφι ο κόπανος. Ούτε στο… «αμπέλι» του Αλλάχ δεν υπάρχουν πλέον παρθένες .Δεν του το είπαν;

Την ευθύνη για την επίθεση Σύρου με 12 τραυματίες έξω από το μουσικό φεστιβάλ στην πόλη Άνσμπαχ της Γερμανίας ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων AMAQ, που συνδέεται με την τζιχαντιστική οργάνωση.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, το Ισλαμικό Κράτος ανέφερε ότι ο 27χρονος δράστης ήταν ένας από τους «στρατιώτες» του.

«Εκτέλεσε την επιχείρηση ανταποκρινομενος στις εκκλήσεις για να μπουν στο στόχαστρο οι χώρες του συνασπισμού που μάχονται το Ισλαμικό Κράτος» αναφέρει το Amaq.

Και ο Βαυαρός υπουργός Εσωτερικών Γιοάκιμ Χέρμαν δήλωσε πως βίντεο στα αραβικά που βρέθηκε στο κινητό τηλέφωνο του Σύρου ο οποίος ανατινάχθηκε στην πόλη καταδεικνύει ότι επρόκειτο για τρομοκρατική επίθεση.

«Μια προσωρινή μετάφραση από διερμηνέα δείχνει πως ανακοινώνει ευθέως, εξ ονόματος του Αλλάχ, και δηλώνει την υποταγή του στον Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, έναν διάσημο ισλαμιστή ηγέτη, μια πράξη εκδίκησης κατά των Γερμανών επειδή παρεμβάλλονται στον δρόμο του ισλάμ» ανέφερε συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο Χέρμαν πρόσθεσε: «Νομίζω πως έπειτα από αυτό το βίντεο δεν υπάρχει αμφιβολία πως η επίθεση ήταν μία τρομοκρατική ενέργεια με ισλαμιστικό υπόβαθρο»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...