Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Δηλαδή τώρα τι θέλουν; Να στενοχωρηθούμε γιατί αλληλοσκοτώνονται οι κωλογερμαναράδες;




Και όλοι τους να  αυτόκαθιζόντουσαν μια χαρά θα το βρίσκαμε . Θα ξεβρόμιζε η Ευρώπη χωρίς …κόπο.
Στο Μόναχο έχει μεταφερθεί ο τρόμος μία εβδομάδα μετά τη Νίκαια και τον πραξικόπημα στην Τουρκία.
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο εμπορικό κέντρο Olympia στην περιοχή Μόσαχ στο βορειοδυτικό Μόναχο μετά από ανταλλαγή πυρών σε κατάστημα αλυσίδας γρήγορης εστίασης. Σύμφωνα με πληροφορίες που βασίζονται σε μαρτυρίες, σημειώθηκαν τέσσερα παράλληλα χτυπήματα στην περιοχή του Μονάχου, σε... διάφορα σημεία.
Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, ενώ πάνω από την περιοχή πετούν ελικόπτερα...
Η κατάσταση είναι συγκεχυμένη, ενώ όπως υπογραμμίζουν τα γερμανικά ΜΜΕ είναι ακόμη νωρίς να ειπωθεί κάτι αναφορικά με τον δράστη/ τους δράστες της επίθεσης ή τα ενδεχόμενα κίνητρα. Για την ώρα υπάρχουν συστάσεις προς τους πολίτες μέσω του λογαριασμού twitter της αστυνομίας του Μονάχου να αποφύγουν τις επόμενες ώρες δημόσιους χώρους. Παράλληλα ήδη έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε μέσα μεταφοράς, τραμ, τρένο και λεωφορεία στο Μόναχο.
Στο μεταξύ η περιοχή αυτήν ώρα έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις σε ακτίνα 500 μέτρων, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι μέσα στο εμπορικό κέντρο βρίσκονται ακόμη πολλοί εργαζόμενοι αλλά και απλοί πολίτες που έκαναν τα ψώνια τους. Εικόνες τηλεοπτικών συνεργείων δείχνουν δεκάδες ασθενοφόρα να βρίσκονται αυτή τη στιγμή έξω από το εμπορικό κέντρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχαν τρεις δράστες μέσα στο εμπορικό κέντρο  στην πόλη που άρχισαν να πυροβολούν κατά του πλήθους που βρισκόταν με  αυτό. Σημειώνεται ότι η επίθεση έγινε σε ώρα αιχμής που το εμπορικό κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο.
Σε όλη την πόλη του Μονάχου έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να εντοπίσουν τους δράστες και να αποφευχθούν νέα κρούσματα με πυροβολισμούς. Ακόμη ανακλήθηκαν όλες οι άδειες των γιατρών καθώς οι Αρχές δεν ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μπήκε η πόλη, από την αστυνομία, που καλεί τους πολίτες να μην εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και κυρίως να αποφεύγουν τις πλατείες και τους δρόμους.
Σε νέα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα ο ίδιος δράστης που πυροβολούσε έξω από το McDonalds φαίνεται στην οροφή ενός γκαράζ να περιφέρεται και να πυροβολεί.

Το εντυπωσιακό είναι ότι βρίζεται με άτομα από το απέναντι κτήριο που τραβάνε το βίντεο και του λένε να αφήσει το όπλο γιατί έρχονται οι "μπάτσοι". Σε κάποιο σημείο ο δράστης ακούγεται να τους λέει "είμαι Γερμανός" με κάποιον να του απαντάει "ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ (όχι Γερμανός)" 








2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γερμανος μουσουλαμανουπηκοος ειναι οπως ολοι τρομορατες του Σορος και της Ξεχιλαρυ εχουν μια καποια Ευραιωπαικη υπηκοοτητα,και μετα ξερουν αυτοι να τα μπουρδουκλωνουν,οπως μπουρδουκλωμενα εχεις κανει και εσυ την αναρτηση...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε μεγάλε για όλα φταίει ο…. Σόρος;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...