Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

Μερκελ: Θα είμαστε ασφαλείς. Θα κάνω λοβοτομή σε όλους τους παλαβιάρηδες.Σε δηλώσεις για το φονικό στο Μόναχο προχώρησε πριν από λίγο η γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ.
«Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των θυμάτων. Πονάμε μαζί τους. Σε όλους δημιουργείται το ερώτημα αν είμαστε ασφαλείς», ανέφερε η γερμανίδα καγκελάριος.
 «Η επόμενη μέρα είναι δύσκολο να την υποφέρει κανείς» είπε εν συνεχεία η κα. Μέρκελ που έκανε έναν παραλληλισμό με την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια: «Να θυμόμαστε ότι αυτό έχει κάποια σχέση με τη θλιβερή επίθεση στη Νίκαια, όπου ένας άνθρωπος με τρομερή απαξίωση για τη ζωή έπεσε πάνω σε τόσους ανθρώπους και τους σκότωσε, 84 άτομα».
«Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν θύματα αυτού του ανθρώπου και θα μπορούσαν να είναι κάποιοι από εμάς» είπε στη συνέχεια της σύντομης δήλωσής της και συνέχισε λέγοντας: «Σε όλους δημιουργείται το ερώτημα αν είμαστε ασφαλείς. Να σας διαβεβαιώσω, ότι όντως είμαστε ασφαλείς. Έχουμε μια πολύ δυνατή αστυνομική δύναμη και υπηρεσίες που έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό για να προστατεύσουν τους πολίτες»2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΗ ΣΚΑΤΟΝΕΟΤΑΞΙΤΙΣΑ

Ανώνυμος είπε...

XAXAAXAX AXAXAXAX ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...