Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016

Αυτό επειδή έχουμε την τάση όλους εθνοπροδότες να τους αποκαλούμε …εθνάρχες.Η αρχή έγινε με τον άλλο μεγάλο ψευτοεθναρχη τον Βενιζέλο . Σε μερικά χρόνια θα λένε και τον… Μητσοτάκη.  

Ο Καραμανλής ο Α΄ βροντοφώναξε το περίφημο «Η Κύπρος κείται μακράν!» Όταν όμως υπέγραφε τις προδοτικές συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου τότε ήταν κοντά η Κύπρος;
  
Προφανώς διέφευγε από την τότε κυβέρνηση ότι η Ελλάδα είναι μία από τις εγγυήτριες δυνάμεις της Κύπρου, που σημαίνει ότι θα έπρεπε να είχε προβεί σε σειρά αυστηρών συστάσεων στην Άγκυρα και διεθνών ενεργειών, προκειμένου να αποτρέψει την τουρκική προκλητικότητα στην περιοχή.
Τι έκανε; Απολύτως τίποτα. Αφήνοντας τη Λευκωσία να παλεύει τώρα μόνη ώστε να διαχειριστεί την ωμή τουρκική επέμβαση. Ανύπαρκτος ο «εθναρχης» πρωθυπουργός όλο αυτό το διάστημα, Ακόμη και κάποια πρωτοβουλία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, με στόχο να πιεστεί η Τουρκία, προσέκρουσε στο βέτο του Λονδίνου, με τη δικαιολογία πως πρέπει να αποφευχθεί η περαιτέρω ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΦΑΝΕΙΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ Σ.Σ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ....ΓΝΩΣΤΟΙ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΣΑΜΑΡΟ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ .... , ΑΦΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ..ΕΡΓΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΤΕΘΕΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ...ΑΜΟΙΒΗ... , ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΟΥΣ . ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ...ΕΘΝΑΡΧΕΣ , ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ . ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΕΓΚΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ Κ.Λ.Π. ΠΟΙΟΙ ΕΞΕΡΕΣΕΙ ΛΙΓΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ??? ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

"Ήρθε η ώρα του Καραμανλή...."

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/10/irthe-i-ora-tou-karamanli.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...