Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Όταν το μπουρδέλο έχει κέφια.



Η ΝΔ κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. "Σας προκαλώ να μετατρέψετε αν τολμάτε την πρόταση δυσπιστίας σε πρόταση εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή σας, όπως έκαναν όλοι οι προκάτοχοι σας. Σας προκαλώ κ.Τσίπρα γιατί σήμερα αναμετρώμαστε όλοι με την ιστορία", κλείνοντας την ομιλία του.  «Ο πατριωτισμός αφορά πρωτίστως τα εθνικά θέματα και είναι αδιαπραγμάτευτη η υπεράσπιση των συμφερόντων της χώρας» είχε πει λίγο νωρίτερα.  Άκουσα τον κ. Τσίπρα να έχει το θράσος να πλέξει το εγκώμιο του Κώστα Καραμανλή. Εκεί που ο Καραμανλής είπε όχι, εσείς λέτε ναι.  Και τότε όπως και τώρα ασκήθηκαν διεθνείς πιέσεις. Έγινε όμως αυτό που συμφέρει την πατρίδα μας. Η συμφωνία Τσίπρα – Ζαεφ είναι μια κακή συμφωνία. Είναι μη αποδεκτή εθνική υποχώρηση. Αλλά, ακόμα και γι αυτό το θέμα είπατε ψέματα.  Ακόμη και τώρα λέτε ψέματα. Που υπάρχει το Severna Makedonia που καταθέσατε στην Βουλή; Για πρώτη φορά η Ελλάδα αναγνωρίζει μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Με την συμφωνία που έχετε καταθέσει στην Βουλή το Κράτος παίρνει γεωγραφικό προσδιορισμό. Δεν θα διχάσουμε τους Ελληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς. Το πρόβλημα των Σκοπίων δεν θα γίνει δικό μας πρόβλημα.  Θα εξαντλήσω κάθε δυνατότητα που μου παρέχει το Σύνταγμα. Το μέλλον της πατρίδας δεν μπορεί να υποθηκευθεί από μια κακή συμφωνία. Ο Καμμένος είναι υπουργός μόνο για τα ταξίδια. 


Δεν υπάρχει πιο ηλίθια πολιτική πράξη, αυτή τη στιγμή! Θέλει 151 ψήφους υπέρ της πρότασης. Επειδή ΔΕΝ υπάρχει τέτοια περίπτωση, ο Τσίπρας θα βγει και θα διατρανώσει ότι έχει και την στήριξη της Βουλής των Ελλήνων! Επομένως, μια πρόταση μομφής τώρα μόνο ως ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ μπορεί να χαρακτηρισθεί!!!
Η διαδικασία της ΠΡΟσυμφωνίας έπρεπε να έχει έλθει στη Βουλή προς ψήφιση και όχι μια πρόταση μομφής. Αυτό ακριβώς είναι και το κόλπο που συμφώνησαν ολοι οι προδότες.. Ο Τσίπρας δεν μπορεί να υπογράψει καμία διεθνή συμφωνία χωρίς προσυμφωνία της Βουλής. Αυτό είναι το κόλπο στην υπόθεση, που δεν “είδε” κανένα κόμμα.
H ΠΡΟσυμφωνία Τσίπρα για το ποια διαδικασία θα ακολουθηθεί είναι από μόνη της μια διεθνής συμφωνία. Το σύνταγμα έχει γίνει χαρτί υγείας. Κανείς τους δεν το πρόσεξε. Κανείς.
Η κυβέρνηση πάντως ακόμη και να πέσει και να ανέβει μια άλλη με πυρήνα τη ΝΔ, δεν θα αλλάξει τίποτα. Είναι όλοι μια παρέα. H Ελλάδα επί αιώνες θα πληρώνει τη χρεοκοπία Καραμανλή και ότι η Κύπρος ήταν μακριά.

 

Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης έχει δοθεί προ πολλού όπως έχει δοθεί και ελεύθερη ζώνη πλάτους 15 χιλιομέτρων από το λιμάνι μέχρι τα σύνορα των Σκοπίων .Το έχουμε ξαναπεί ρε εθνοπροδότες και κανένας δεν έδωσε σημασία. Τώρα το επικαλείστε ότι δήθεν είναι στην νέα συμφωνία. ΟΥΣΤ.


Οι ΑΝΕΛ τετραγώνισαν τον κύκλο: Καταψηφίζουμε την πρόταση μομφής -Οχι στη συμφωνία με τα Σκόπια....

 

Ποτάμι: Θα ψηφίσουμε την πρόταση μομφής -Δεν θέλουμε όμως μονοκράτορα τη Φώφη

 

«Ουστ!», «είσαι χρήσιμος ηλίθιος»: Οι ατάκες της Μάρκου στον Θεοδωράκη που άναψαν φωτιές

 

Σημίτης σε Θεοδωράκη: «Συνιστώ ψυχραιμία, Σταύρο»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...