Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Γιαουρτάκια δεν έχουν στις Σέρρες;





Την οργή των κατοίκων των Σερρών προκάλεσε η παρουσία του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή στους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 105 ετών από την απελευθέρωση της πόλης στη σκιά της συμφωνίας της κυβέρνησης με την πΓΔΜ για το Σκοπιανό.
Όταν κατέθεσε στεφάνι και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον χώρο που ήταν στημένη η εξέδρα των επισήμων για την παρέλαση που θα ακολουθούσε, κάτοικοι της πόλης ξέσπασαν. «Προδότες, προδότη, η συντριβή έρχεται Κουρουμπλή» φώναξαν στον υπουργό Ναυτιλίας, ο οποίος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνεχίσει την πορεία του.

Οι αποδοκιμασίες, όμως, συνεχίζονταν με άλλους κατοίκους να του φωνάζουν «για 30 αργύρια ρε, δεν ντρέπεσαι; Ντροπή δεν υπάρχει;».
Τελικά κατάφερε να φτάσει στην εξέδρα των επισήμων με τους διαδηλωτές να περιορίζονται από την αστυνομία σε ένα κομμάτι του δρόμου σε απόσταση από τους επισήμους.

H Υπουργός  Μακεδονίας- Θράκης και βουλευτής Σερρών των ΑΝΕΛ Μαρίας Κόλλια- Τσαρουχά, πάντως γλύτωσε το κράξιμο για το έκανε στρίβειν δια του αρραβώνος, προκαλώντας  αίσθηση και ποικίλα σχόλια για απουσία της από τις επετειακές εκδηλώσεις, για την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών...

Η απουσία της «συνοδεύτηκε» από διόλου κολακευτικά σχόλια από τους Σερραίους, που θεώρησαν ότι φοβήθηκε τις αντιδράσεις που θα εκδηλωνόταν στο πρόσωπό της και γι’ αυτό το λόγο επέλεξε να απουσιάζει η ετοιμάζετε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ουστ κοπρητεσ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...