Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Ο Κούλης έστειλε πακέτο στον Αλέξη.Εκτός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τέθηκε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος
ο κ. Μίχαλος διεγράφει από τη ΝΔ έπειτα από συνεδρίαση της επιτροπής Δεοντολογίας του κόμματος.
Σχολιάζοντας την απόφαση, ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης έγραψε στο Twitter:«Με βάση τον καταστατικά αυτονόητο σεβασμό στις αρχές, τις αξίες και τις βασικές θέσεις της ΝΔ,ο κ. Μίχαλος τέθηκε από σήμερα εκτός κόμματος. Στη ΝΔ δεν χωρούν "Δούρειοι Ίπποι". Υπενθυμίζεται ότι Κωνσταντίνος Μίχαλος ήταν μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και έχει τοποθετηθεί θετικά τόσο για τη συμφωνία του Eurogroup όσο και για το Μακεδονικό, υπογραμμίζοντας τα σημαντικά οφέλη για την οικονομία.
Παράλληλα είχε επικρίνει την εκλογολογία, υπογραμμίζοντας πως «δεν βοηθά την οικονομία, ιδιαίτερα σε αυτή την χρονική περίοδο που η χώρα βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης».
Μάλιστα, για το Eurogroup ο κ. Μίχαλος είχε δηλώσει ότι «είναι μία ιστορική συμφωνία, καθώς βάζει τέλος, μετά από σχεδόν εννέα σκληρά χρόνια κρίσης, στα Μνημόνια και δίνει τη δυνατότητα, με πολύ κόπο και δουλειά βέβαια, η Ελλάδα να μπει σε ένα νέο δρόμο, λιγότερο δύσβατο».

Φαίνεται ότι αυτή η δήλωση ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη ΝΔ, η οποία και κίνησε διαδικασίες για τη διαγραφή του προέδρου του ΕΒΕΑ.

Ο Κ. Μίχαλος αναφέρει:

«Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ συμμετέχω ex officio, καθώς το καταστατικό του κόμματος προβλέπει τη συμμετοχή στην Πολιτική Επιτροπή, του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων. Δεύτερον, θα πρέπει να διαμηνύσω προς πάσα κατεύθυνση, ότι οι πολιτικές μου απόψεις είναι γνωστές, καθώς ανέκαθεν ήμουν και εξακολουθώ να είμαι οπαδός του κοινωνικού φιλελευθερισμού. Η κίνηση του προέδρου της ΝΔ να με διαγράψει, αποτελεί προφανέστατα μια αψυχολόγητη απόφαση και καταδεικνύει ότι ο κ. Μητσοτάκης οδηγεί τη ΝΔ σε μια βαθειά εσωστρέφεια και δεν ανέχεται τις διαφορετικές απόψεις.
Με την αψυχολόγητη και αντιδημοκρατική απόφαση και διαδικασία της διαγραφής μου, αυτός που θίγεται είναι ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης, που προφανώς θεωρεί ότι όποιος εκφράζει διαφορετικές απόψεις από αυτόν είναι και εχθρός του. Του συνιστώ λοιπόν ψυχραιμία».Εκτός ΝΔ ο Κωνσταντίνος Μίχαλος – Συνεδριάζει το Ποτάμι – Αποχωρεί από το ΚΙΝΑΛ – Χάος στους ΑΝΕΛ για Ρουβίκωνα

Πολύ γέλιο! Διέγραψαν  από τη ΝΔ τον ένοπλο σύντροφο και πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος με το αιτιολογικό ότι λειτουργεί σαν Δούρειος Ίππος της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα και πιθανόν να είναι και ο ιδεολογικός αρχηγός του Ρουβίκωνα-άσε που είναι και επικίνδυνα καραμανλικός. Ο Κωνσταντίνος γράφει τις προκηρύξεις του Ρουβίκωνα που είναι το στρατιωτικό σκέλος του Σύριζα.
Ο Μίχαλος που ήταν σφίχτης στα νιάτα του και τούμπανο όπως σημειώνουν τα Παραπολιτικά έχει εκπαιδευθεί από την Μοσάντ στον ανορθόδοξο πόλεμο. Υπήρξε μάλιστα πιο ωραίος γκόμενος από τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Ηταν και τέντυ μπόυ.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...