Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ποινικοποίησαν και τις πολιτικές απόψεις στην βουλή. Επιτρέπετε μόνο το ΝΑΙ σε όλα.



Σε εξέλιξη λένε βρίσκεται μια απίστευτη καταδίωξη: Η ΕΛ.ΑΣ, καταδιώκει το αυτοκίνητο στο οποίο επιβαίνει ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης στην Εθνική οδό Αθηνών-Πατρών.
Το όχημα ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και περίπου στις 21:00 πέρασε τα διόδια της γέφυρας του Ρίου κατευθυνόμενος προς το Αγρίνιο, όπου διαμένει. Πίσω του ξεκίνησαν καταδίωξη περιπολικά της αστυνομίας. Ο Μπαρμπαρούσης προσπέρασε χωρίς να σταματήσει και ένα μπλόκο της Τροχαίας, ωστόσο οι αστυνομικοί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν στήνουν νέο «μπλόκο» υπό τον φόβο τροχαίου ατυχήματος.
Υπενθυμίζεται ότι ο Εισαγγελέας Γιώργος Καλούδης, νωρίτερα σήμερα, απέδωσε το κακουργηματικού βαθμού αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας στον μέχρι πρότινος βουλευτή της Χρυσής Αυγής για όσα ισχυρίστηκε από του βήματος της Βουλής.
Ο κ. Καλούδης ολοκλήρωσε την έρευνα που του ανατέθηκε από τον 'Άρειο Πάγο σε κλάσματα δευτερολέπτου, που κινητοποιήθηκε άμεσα τόσο με τις παρεμβάσεις των υπουργών 'Αμυνας όσο και με του υπουργού Δικαιοσύνης που ζήτησε έρευνα για το θέμα.
Η έρευνα του Καλούδη ολοκληρώθηκε με τις στιγμιαίες καταθέσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου 'Άμυνας και ο εισαγγελέας προχώρησε στην απαγγελία κατηγορίας σε βάρος του βουλευτή, παραπέμποντας την δικογραφία στον ανακριτή.
Η εντολή πάντως του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ζαχαρή , μετά την προσφυγή των Καμμένου και Κουβέλη ήταν να ερευνηθούν σε βάρος του κ.Μπαρμπαρούση τα αδικήματα της εσχάτης προδοσίας και των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας και να κινηθεί σε βάρος του βουλευτή η αυτόφωρη διαδικασία.



Πάντα υπάρχει το «σωσίβιο» της Χρυσής Αυγής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...