Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Οι Οπαδοί του ΟΦΗ καλούν σε συστράτευση για τη προδοσία της Μακεδονίας ! ΑΠΟΕΛ : ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ 18/6/2018
ΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Ανεπιθύμητοι στην Κύπρο είναι για εμάς οι γραικύλοι Αλέξης Τσίπρας, Παναγιώτης Καμμένος και Νίκος Κοτζιάς, αφού την Κυριακή 17/6/2018 διέπραξαν Εσχάτη Προδοσία με την παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους Σλάβους, παρά τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού. Οι εφιάλτες μάλιστα δεν δίστασαν να δώσουν οδηγίες στους μπάτσους να διαλύσουν με οποιοδήποτε τρόπο τις διαδηλώσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα τους σοβαρούς τραυματισμούς Ελλήνων Πατριωτών από τους προστάτες των προδοτών. Εμείς ως οργανωμένο σύνολο διαμηνύουμε ότι οι προδότες Τσίπρας, Καμμένος και Κοτζιάς είναι ανεπιθύμητοι στην Κύπρο και πως αν κάποιος από τους τρεις γραικύλους επισκεφτεί το νησί, θα μας βρει απέναντι του. Καλούμε όλους τους Έλληνες Πατριώτες σε κάθε γωνιά της Ελλάδας όπως πράξουν το ίδιο.
Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Η Μακεδονία δεν είναι δική σας για να την χαρίσετε, είναι του Φίλιππου, είναι του Αλέξανδρου, είναι του Παύλου, είναι κάθε Μακεδονομάχου που πότισε με το αίμα του τα ιερά χώματα της Μακεδονίας, η Μακεδονία ανήκει στους Έλληνες, όχι σε εσάς άθλια ανθρωπάκια για να την παζαρεύετε. Στεκόμαστε στο πλευρό όλων των Μακεδόνων. Αδέλφια, ο αγώνας τώρα αρχίζει…
ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ – ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ! Οι Οπαδοί του ΟΦΗ καλούν σε συστράτευση για τη προδοσία της Μακεδονίας ! «Η ιστορία της Κρήτης δεν μας επιτρέπει να μείνουμε αμέτοχοι»

Με κοινή τους ανακοίνωση, οι σύνδεσμοι πήραν θέση για το «Μακεδονικό» και καλούν σε συστράτευση τους οπαδούς όλων των ελληνικών ομάδων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση


Η ιστορία της Κρήτης δεν μας επιτρέπει να μείνουμε αμέτοχοι


Παρακολουθώντας όλα όσα συμβαίνουν με την Μακεδονίας και λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας τους δεσμούς της Κρήτης μαζί της, θέλουμε να πάρουμε θέση για όσα συμβαίνουν. Δεν μπορούμε να

μείνουμε αμέτοχοι, δεν μας το επιτρέπει η ιστορία μας αλλά και η Κρητική καταγωγή μας.

Πριν κάνουμε την αρχή, θέλουμε να επισημάνουμε ότι δεν ανήκουμε σε κανέναν πολιτικό χώρο και δεν είμαστε οπαδοί κανενός κόμματος: ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ. Κινήματος Αλλαγής, ΑΝΕΛ, Χρυσής Αυγής και ότι άλλο υπάρχει.


Το μοναδικό «κόμμα» που υποστηρίζουμε είναι αυτό του ΟΦΗ. Ωστόσο ως Κρητικοί δεν μπορούμε να παραβλέψουμε όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες. Κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου πήραμε θέση με την ανάρτηση πανό για την μοναδική Μακεδονία που υπάρχει και η οποία είναι ελληνική.


Ας ξεκινήσει από την Κρήτη η συστράτευση των οπαδών όλων των ομάδων προκειμένου να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο απέναντι σε όλα όσα διαδραματίζονται στην πατρίδα μας.


Ξυπνήστε πριν να είναι αργά.


Μας χωρίζουν πολλά αλλά μας ενώνουν πολλά περισσότερα.


Υ.Γ. (4) Τα παιδιά στην κερκίδα είναι η μοναδική σου ελπίδα.


SNAKES 4 HERAKLION CLUB

ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
OMIΛΙΤΙΚΟ ΣΤΕΚΙ ΑΡΧΑΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...