Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει πλέον για να σταματήσει η προδοσία.Κύριοι Δικαστές…Το Άρθρο 13 της συμφωνίας κατοχυρώνει δικαιώματα της «Βόρειας Μακεδονίας» ως «περίκλειστο» κράτος για ελεύθερη πρόσβαση στο Αιγαίο, εκμετάλλευση της ελληνικής ΑΟΖ, διεξαγωγή αλιείας στις ελληνικές θάλασσες, χρήση των ελληνικών λιμένων και απόκτηση ναυτικού εμπορικού Στόλου και...ναυτικής σημαίας...Aαναλυτικά μπορείτε να το δείτε εδώ .. « Το ΓΕΕΘΑ με τα λόγια... χτίζει ανώγια και κατώγια»

Αυτό είναι η δεν εσχάτη προδοσία; ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ! ΑΥΤΟ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΔΑΦΩΝ

 

Ξεφτιλίζει τους Μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ ο Άρειος Πάγος: «Ανυπόστατα τα περί μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας»

 

Λεβέντης: Ο Τσίπρας παρανομεί – Δεν θα γλιτώσει τη φυλακή


 

Ο Κοτζιάς δίνει Ελληνικά Εδάφη και Ελληνική Θάλασσα στους Αλβανούς...!!!

 

Πάντως μην έχουμε παράπονο. Ο Μουγκός Καραμανλης έβγαλε ανακοίνωση ελέω….Μπακογιάννη.
Ο ταβερνόβιος Καραμανλής κάνοντας ένα διάλλειμα μεταξύ μπριζόλας και σούβλας,  αποδοκίμασε το περιεχόμενο της συμφωνίας της κυβέρνησης για το Σκοπιανό, υπερασπίστηκε το Βουκουρέστι του 2008 και το βέτο στο ΝΑΤΟ.
Ας δούμε όλη την τοποθέτησή του:
Σε απάντηση σχετικής ερώτησης του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το σκοπιανό, από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή επισημαίνονται τα εξής: «Η ομιλία της κας Μπακογιάννη αποτυπώνει με ακρίβεια το πλαίσιο της πολιτικής της τότε κυβέρνησης για το θέμα των Σκοπίων, με κατάληξη το Βουκουρέστι, όπως και τις ουσιώδεις διαφορές της από την πολιτική και την τακτική της σημερινής κυβέρνησης».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...