Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Να το πάμε …λίγο παραπέρα;



Τεράστια προβλήματα σε Μάνδρα και Μαγούλα, αλλά και στη Νέα Πέραμο
Η έντονη βροχόπτωση το απόγευμα της Τετάρτης πλημμύρισε 90 σπίτια και μαγαζιά 
95 πυροσβέστες, 40 οχήματα και ένα ερπυστριοφόρο σε όλη τη Δυτική Αττική

Νύχτα φόβου στη Μάνδρα -Αγωνία για νέους χειμάρρους, απόγνωση των κατοίκων

 

Ετσι ξύπνησε η Μάνδρα -Εικόνες καταστροφής μετά την κακοκαιρία [εικόνες & βίντεο]

 

 

Για περάστε από εδώ έχει ενδιαφέρον το σενάριο.

Θα έρχεται το πλοίο τής κινεζικής COSCO στην Ελευσίνα, θα ξεφορτώνη τα εμπορευματοκιβώτιά του, αυτά θα αποθηκεύονται προς ταξινόμηση στο Θριάσιο Πεδίο, θα μεταφορτώνονται σε τραίνα ιταλο-γερμανικών συμφερόντων και θα φεύγουν για τη Θεσσαλονίκη κι από εκεί για τα Σκόπια τής... ... ... ...«Βορείου Μακεδονίας». Από εκεί, «βουρ» για το Βερολίνο... Κατάλαβες τώρα... το γιατί ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΙ η Μάνδρα, η Μαγούλα, ο Ασπρόπυργος και η Νέα Πέραμος;


Να το πάμε …λίγο παραπέρα;
Τα δηλητήρια από τα βρώμικα νερά της Αττικής φθάνουν στο πιάτο και στο ποτήρι μας. Νιτρικά, ψευδάργυρος, αρσενικό, μόλυβδος και άλλες επικίνδυνες τοξικές ουσίες ανιχνεύθηκαν σε γεωτρήσεις και φρεάτια από επιστήμονες του ΙΓΜΕ αποκαλύπτοντας ότι η γη της Αττικής έχει μολυνθεί επικίνδυνα. Δεν είναι μόνον το εξασθενές χρώμιο, που έχει ανιχνευθεί στις περιοχές γύρω από τον Ασωπό ποταμό· υπόγεια ύδατα στον Μαραθώνα, στη Νέα Μάκρη, στα Μεσόγεια και στο Θριάσιο αποδεικνύονται εξίσου επικίνδυνα.

Το εξασθενες χρώμιο στο Θρίασιο αγγίζει τα 450mgr/lt


O δήμαρχος Ασπροπύργου για το Ολικό και Εξασθενές Χρώμιο στη περιοχη ...

 

Εξασθενές Χρώμιο στο Σκαραμαγκά



Τι σημαίνει εξασθενές χρώμιο; 100% πας από καρκίνο, αλλά… όχι αμέσως. Εκεί είναι το κλειδί. .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το λιμανι της Θεσσαλονικης δεν μπορει να γινει κομβος για εμπορευματοκιβωτια δεν υπαρχουν υποδομες ειναι περιορισμενο ως προς τους χωρους και κορεσμενο οσον αφορα τον κολπο της Θεσ/κης συν οτι εχει πολλα αβαθη σημεια.
Το λιμανι της Αλεξανδρουπολης θα επρεπε να ειχε γινει κομβος εδω και τουλαχιστον μια 20ετια. Η κεντρικη σιδηροδρομικη γραμμη απεχει απο το λιμανι λιγοτερο απο 100 μετρα, εχει χωρους για εμπορευματοκιβωτια, μπορουν να γινουν επεκτασεις αλλα υπαρχει ενα μικρο μειονεκτημα, εχει αβαθη νερα, 5-6 μετρα βαθος αλλα εχει αμμωδες βυθο προβλημα που ξεπερνιεται πολυ ευκολα με σκαπτικες φορτηγιδες οπως γινεται σε καθημερινη βαση στο καναλι του Σουεζ και στα ποταμια της Αργεντινης και της Βραζιλιας.
Οποιος εχει δει εγκαταστασεις στη Κινα και γενικα στις Ασιατικες χωρες, τα εμπορευματοκιβωτια καταλαμβανουν τεραστιες ισοπεδωμενες εκτασεις κατι που γινεται ευκολα αντιληπτο για το τι προκειται να συμβει και εδω μιας και ολη η περιοχη του Πειραια μεχρι και την Ελευσινα ανηκει στην Cosco.
Συνεδεσε τα με την οικονομικη ενδοια, τους φορους την ανεργια τον αυξανομενο ΕΝΦΙΑ τις ηλεκτρονικες κατασχεσεις απο τραπεζες και εφορια, επεκτεινε ολα αυτα σε βαθος δεκαετιας και θα καταλαβεις για ποτε ολη η ακτογραμμη Πειραια Δραπετσωνα Περαμα Σκαραμαγκα Σαλαμινα θα μετατραπουν σε ενα τεραστιο οικοπεδο!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...