Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ρε….χαλβά…θα λέγετε νοτιομακεδονικός;



Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο ψεύτης κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής σχετικά με τις εμπορικές χρήσεις του ονόματος και συγκεκριμένα για το αν προϊόντα, όπως πχ ο μακεδονικός χαλβάς θα συνεχίσουν να υπάρχουν.
«Φυσικά και θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε τον όρο μακεδονικός χαλβάς. Θα υπάρξει και μία επιτροπή που θα καθορίσει τα εμπορικά σήματα σε βάθος τριετίας. Πιστέψτε με δεν θα υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα» εξήγησε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.
Δείτε βίντεο εδώ

Μια φορά οι παλιοπούστηδες να μην πουν αλήθεια; Tίποτα δεν θα είναι όπως ήταν .Υπερτερεί το κράτος έναντι μιας «επαρχίας» εκτός εάν ανακηρυχθεί η «νότια Μακεδονία» ανεξάρτητο κράτος. Οτιδήποτε «μακεδονικό» ξεχάστε το.


Βγήκε και το καθίκι ο ψεκασμένος να μας πει ότι ελπίζει πως η συμφωνία δεν θα περάσει σε δημοψήφισμα στη γείτονα και στη Βουλή των Σκοπίων.
Ποιον κοροϊδεύει ο ξεφτιλισμένος;
 Από  την στιγμή που η Ελλάδα δώσει το... πράσινο φως και για ΝΑΤΟ και για Ευρωπαϊκή Ένωση αυτή ισχύει ούτως η άλλως και δεν έχει την δυνατότητα η Ελλάδα να ανακαλέσει την έγκριση της. Ακόμη και αν μετά  στα Σκόπια γίνει δημοψήφισμα και δεν εγκριθεί η συμφωνία το ναι το δικό μας και για Ευρωπαϊκή Ένωση και για ΝΑΤΟ δεν μπορεί να ανακληθεί.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...