Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Όπου πετύχουν τους προδότες πέφτει το κράξιμο της αρκούδας.





Αποδοκιμασίες και φωνές για προδότες δέχθηκαν ο Κοντονής και η Τζάκρη, τη στιγμή που αποχωρούσαν από το κτίριο όπου στεγάζονται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο των Γιαννιτσών.
Τα γιουχαρίσματα τα δέχθηκαν κατά την επίσκεψή τους στην Εισαγγελία. Τη στιγμή που αποχωρούσαν, κόσμος που ήταν σε εκείνο το σημείο άρχισε να τους γιουχάρει και να τους αποκαλεί «προδότες».
«Δεν κάνουμε διάλογο ούτε με φασίστες, ούτε με τους χιτλερικούς. Ορισμένοι από αυτούς ήταν σήμερα στα Γιαννιτσά». Αυτό δήλωσε ο υπ. Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε σήμερα από πολίτες στα Γιαννιτσά που τον αποκάλεσαν «προδότη», μετά την συμφωνία με τα Σκόπια, βαφτίζοντας έτσι σχεδόν όλους τους Έλληνες φασίστες και Χιτλερικούς, γιατί σχεδόν όλοι τους σιχάθηκαν, εκτός από τους μπουκωμένους.  
Μάλιστα πρόσθεσε ότι «είχαν έλθει εκεί για να εκφράσουν με αυτόν τον τραμπούκικο τρόπο που ξέρουν την αντίθεσή τους. Λίγοι ήταν, λίγοι θα μείνουν και θα ελαχιστοποιούνται, διότι η συμμορία της Χρυσής Αυγής, έχει καταλάβει ο κόσμος και τι είναι και τι επιδιώκει».
Σε σχέση με το ίδιο περιστατικό, ο κ. Κοντονής σημείωσε πως πληροφορήθηκε ότι σε μία άλλη ομάδα, «πάλι 10-15 ατόμων, υπήρξαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας», κάτι που απέδωσε στη «μεγάλη ταραχή» όπως είπε, που «βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης». 



«Βράζει» η Ελλάδα! Αποδοκιμάστηκε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ



 

«Προδότες, ξεφτιλισμένοι, όλα για την καρέκλα» [βίντεο]



1 σχόλιο:

Ixnos είπε...

Πάντως όταν σε αποκαλεί ακραίο το χουντοβασιλικό τσουλάκι η Κουντουρά είναι τίτλος τιμής.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...