Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Από το ...Trabant στην ...Mercedes ...δυο δάχτυλα και κάτι. .



Τη συμφωνία για το Σκοπιανό υπερασπίστηκε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, χαρακτηρίζοντας για πρώτη φορά δημοσίως τη γειτονική χώρα ως «Βόρεια Μακεδονία».

«Η ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ είναι επιλογή αυτού του κράτους. Εμείς απλώς δεν θα τους εμποδίσουμε και θα βοηθήσουμε την ευρωπαϊκή πορεία της. Να ξέρετε ότι η λύση αυτού του προβλήματος εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας», ανέφερε ο Νίκος Κοτζιάς.

Όλη η απάντηση Κοτζιά στην ερώτηση της ρωσικής εφημερίδας Ιζβέστια.

 «Καταρχάς ελπίζω ότι θα πει ναι γιατί είναι μια καλή συμφωνία και ισορροπημένη. Είναι μια συμφωνία win-win, και για τις δυο πλευρές. Νομίζω ότι το δημοψήφισμα είναι ένα κομμάτι της επικύρωσης της συμφωνίας σύμφωνα με τις αποφάσεις της ηγεσίας της Βόρειας Μακεδονίας. Πρέπει να κερδηθεί το δημοψήφισμα για να είναι επικυρωμένη. Η ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ είναι επιλογή αυτού του κράτους. Εμείς απλώς δεν θα τους εμποδίσουμε και θα βοηθήσουμε την ευρωπαϊκή πορεία της. Να ξέρετε ότι η λύση αυτού του προβλήματος εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα της Βόρειας Μακεδονίας και της Ελλάδας. Είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει τυπικά 25 χρόνια, στην πραγματικότητα 75 χρόνια. Και συνηθίζω να λέω το εξής: η ιστορία πρέπει να είναι σχολείο και όχι φυλακή ή κάτω από μια φυλακή».

Ποιος είναι ο «υπουργός εξωτερικών»; Mμπορείτε να δείτε στο παρακάτω λίνκ αφού πρώτα πάρετε τα χάπια σας. Ένας τυχάρπαστος τυχοδιώκτης του κερατά. Μαζί με τον …γνωστό…Krokus τον πίνανε.


 


Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΧΟΝΕΚΕΡ



Το ατράνταχτο τεκμήριο της συνεργασίας του Κοτζιά με το καθεστώς Χόνεκερ υπό την καθοδήγηση του Manfred Buhr (του «Ελαφοπόδαρου» της ΣΤΑΖΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...