Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Eκρηκτικός μηχανισμός σε αεροπλάνο της Aegean.



Σύμφωνα με την Αστυνομία σε αεροσκάφος της Aegean (ένα AirBus 320),που είχε αναχωρήσει από το Ελ. Βενιζέλος και προσγειώθηκε γύρω στις 15.00 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Λάρνακας, εντοπίστηκαν ύποπτα αντικείμενα. Τα αντικείμενα εντοπίστηκαν από καθαρίστρια η οποία εισήλθε στο αεροσκάφος για να το καθαρίσει μετά την αποβίβαση των επιβατών.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές του αεροδρομίου που με τη σειρά τους ενημέρωσαν τις αρμόδιες αρχές της Δημοκρατίας.
Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και μετά από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με τη συμμετοχή πυροτεχνουργών της Δύναμης, οι αρμόδιες υπηρεσίες αξιολόγησαν σε επίπεδο «κίτρινου συναγερμού» τη σοβαρότητα του περιστατικού.
Οι πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας εξέτασαν τα ύποπτα αντικείμενα και έκριναν ότι δεν προέκυπτε άμεσος κίνδυνος. Τα αντικείμενα που παραλήφθηκαν από τους πυροτεχνουργούς της Αστυνομίας θα αξιολογηθούν και θα σταλούν για τις απαραίτητες επιστημονικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Hermes Airports Αδάμο Ασπρή «ο κίτρινος συναγερμός έληξε γύρω στις 17.30, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε οποιαδήποτε ιδιαίτερη επίπτωση στο πτητικό πρόγραμμα του αεροδρομίου Λάρνακας το οποίο πλέον εξελίσσεται ομαλά».
Το αεροσκάφος αναχώρησε με τρίωρη καθυστέρηση από το αεροδρόμιο Λάρνακας

1 σχόλιο:

Ixnos είπε...

Είδατε να παίξει πουθενά η ΕΙΔΗΣΗ; Άμα την δείτε να μας χέσετε. Έχει πέσει κανονικά μαύρο σε άπαντες για να μην θιχτούν οι Γερμανοί του Ελ. Βενιζέλος που τους πέρασε κοτζάμ ισλαμική Μπόμπα , και να μην χαλάσει ο τουρισμός. Η ουσία είναι ότι είναι τυχεροί που δεν έσκασε . Έχει πέσει τόση βούβα που μας έφραξε τις αναρτήσεις το Φεισμπούκ για 24 ώρες επειδή το σηκώσαμε. ΠοΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΊΧΕΣ. Όλα είναι ακρως ελεγχόμενα..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...