Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Eαν δεν μείνει μόνο η παλιά Ελλάδα, και αυτή γεμάτη λάθρο δεν θα «ησυχάσουν»Βλέπετε να μιλά κανείς; Όλοι μούγκα στην στρούγκα. Πού είναι οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι ακαδημαϊκοί, οι άνθρωποι του πολιτισμού και των γραμμάτων; Oλοι συνωστίζονται στα «γραφεία του Σόρου». Όσο για τους πολίτες; Στην πλειοψηφία τους πάσχουν από το σύνδρομο του βάτραχου.

 

Financial Times: Ο Τσίπρας ετοιμάζεται να υπογράψει συμφωνία με τη Γερμανία για επιστροφή μεταναστών στην Ελλάδα!!

 

Ιστιοπλοϊκό με δεκάδες λαθρομετανάστες στα ανοιχτά του Ταίναρου

 

Ο Κοτζιάς ξαναχτυπά! Θα επιστρέψουμε περιουσίες σε Αλβανούς


Για το “Αλβανικό Εμπόλεμο” εναντίον της Ελλάδας θα μιλήσει κανείς; Ανεξήγητη απόλυτη σιωπή…!


 

Η προδοσία συνεχίζεται. Βαφτίζουν τις περιουσίες των Τσάμηδων με άλλο όνομα, τις λένε μεσεγγυήσεις που είχε δώσει πριν το πόλεμο το Αλβανικό κράτος…

 

Βρετανική Telegraph: Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας, αλλά Μακεδόνας !

 

 

Ο Τουσκ και η ΕΕ ονομάζουν τα Σκόπια «Μακεδονία» (σκέτο) & τους κατοίκους «Μακεδόνες»


«Ράπισμα» Ζάεφ: Είμαστε σίγουροι για μια πλήρη και διεθνώς αναγνωρισμένη Μακεδονική εθνική ταυτότητα

 Για να ψηφισθεί η συμφωνία στις Πρέσπες θα χρειασθούν 180 ψήφοι ούτε το “θα το ζητήσω” του Παν. Καμμένου ισχύει ούτε το ότι “δεν χρειάζονται οι 180 ψήφοι, είναι αυτογκόλ του ΣΥΡΙΖΑ” του Δημ. Καμμένου ισχύει.
Η συμφωνία για FYROΜ είτε η αρχική στις Πρέσπες είτε η νέα (τελική) αργότερα περιλαμβάνουν βήματα με άλλα κράτη και διεθνείς οργανισμούς (ΟΗΕ), συνεπώς επιβάλλεται να περάσει απο τη Βουλή με 180 ψήφους. Αυτό λέει το σύνταγμα, τα υπόλοιπα είναι πολιτικούρες καφενείου.

Μητσοτάκη-Σόρο ή Τσίπρα-Σόρο προτιμάει το Ποτάμι του ΔΜ-Ρόντος-Σόρος; Όνομα στη FΥΡΟΜ, Ελληνικές ΕΟΖ, ελευθερία-ισότητα-Gay Parade και μια Ελλάδα μικρότερη!

 

FYROM και Αλβανία: Διαπλοκή Ποταμίσια, πολύ μεγάλη μπόχα. Guest Stars Σόρος, Ρόντος, CIA, Ανδρέας, Σαμαράς, Φαήλος, Ντόρα, ΓΑΠ, ΔΜ,Τσίπρας, Καμμένος!

 

FYROM. Προσύμφωνο και σύμφωνο είναι δύο ξεχωριστές συμφωνίες που θέλουν επικύρωση. Δεν έρχονται στη Βουλή για να μη βγούν αντισυνταγματικές απο το ΣτΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...