Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Το ανέκδοτο - σανός για ζώα.….Ο Τσίπρας θα πάει φυλακή.





«Αν είναι μάγκας ο Τσίπρας και πιστεύει ότι ωφελεί την χώρα, να κατέβει στον λαό, να κάνει καμπάνια για το Μακεδονικό και μετά κάνε δημοψήφισμα. Ζητάω αν πιστεύει ότι έχει τον λαό μαζί του ή μπορεί να τον πάρει μαζί του λόγω των επιχειρημάτων που διαθέτει να κατέβει στο λαό να κάνει καμπάνια και σε 10 ημέρες δημοψήφισμα. Ο Τσίπρας παρανομεί. Δεν θα γλιτώσει την φυλακή ο Τσίπρας, πράττει ενάντια στη θέληση της κοινωνίας» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης στο Epsilon.
«Νομιμοποιείται ο Τσίπρας χωρίς τη θέληση της κοινωνίας να βάλει υπογραφή; Ποιος είναι αυτός; Αυτόν περιμέναμε επί τόσα χρόνια να βάλει την υπογραφή; Δεν είχε πει στον λαό ότι θα πάει να βάλει τέτοια υπογραφή, αν το είχε πει δεν θα είχε πάρει ψήφο» συμπλήρωσε.
«Δεν ξέρω τι θα κάνουμε ακόμα. Δύο είναι οι ένοχοι αυτή τη στιγμή, ο Τσίπρας και ο Καμμένος.
 Επίσης στην ομιλία του στη βουλή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης έκανε μια αποκάλυψη. Όπως είπε εξεπλάγη, και τώρα καταλαβαίνει γιατί, όταν σε συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη του είχε πει με έμφαση ότι το θέμα των Σκοπίων θα τελειώσει μέχρι τον Ιούνιο τη στιγμή που όλοι διατείνονταν ότι θα τραβήξει σε μάκρος. Ο κ. Λεβέντης μάλιστα είπε ότι είχε μείνει άφωνος με το επιχείρημα των ΗΠΑ ότι πρέπει τα Σκόπια να μπουν όσο το δυνατόν ταχύτερα στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ για να μην πέσουν στην αγκαλιά τρίτων χωρών όπως η Ρωσία ή η Τουρκία.

Εμείς είπαμε. Τον Πάϊατ δεν τον έφεραν τυχαία στην Ελλάδα να ….αλωνίζει. Έχει μεγάλη εμπειρία από την …Ουκρανία.

 

Και ο σημερινός σανός για τα ζώα είναι ότι…ΜΜΕ προσκείμενα  στον ΣΥΡΙΖΑ «φωνάζουν» πως Κυριακάτικες εφημερίδες και του Ομίλου Μαρινάκη φέρονται να έχουν σταματήσει την εκτύπωσή τους  Έντονες πληροφορίες διακινούνται τις τελευταίες ώρες για επικείμενες ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις. ΜΜΕ που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ «φωνάζουν» πως Κυριακάτικες εφημερίδες και του Ομίλου Μαρινάκη φέρονται να έχουν σταματήσει την εκτύπωσή τους, δίνοντας την εντύπωση πως αναμένουν συγκεκριμένο πολιτικό γεγονός στη Βουλή.
Κατά την ίδια πληροφόρηση, δύο τουλάχιστον μεγάλες εφημερίδες βρίσκονται υπ’ ατμόν για έκτακτη έκδοση μόλις συντελεστεί το «γεγονός».

Το γεγονός είναι ένα. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για τους σκοπιανούς και τα κεφάλια μέσα, κατόπιν αυστηρών εντολών από Αμερική και Γερμανία διαφορετικά….Τσαουσέσκου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...