Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Ο Καμμένος διέγραψε τον… Καμμένο…



…Που πιάνει πόρτα για μελλοντική υπουργοποίηση  από τον Κούλη.

Όπως ήταν αναμενόμενο με την απώλεια μόνο μίας ψήφου (του Δημήτρη Καμμένου) η κυβερνητική πλειοψηφία ξεπέρασε το εμπόδιο της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ.
Ψήφισαν ΟΧΙ 153 βουλευτές και ΝΑΙ 127.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, με επιστολή του στον πρόεδρο της βουλής αναφέρει ότι ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος δεν ανήκει πλέον στην Κ.Ο. του κόμματος.
Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ είπε και το εξής αμίμητο…. «Η θέση των ΑΝΕΛ, όπως έχουμε δημόσια δεσμευτεί, θα είναι αρνητική, όχι μόνο με την ψήφο αλλά και με οποιοδήποτε τρόπο θα επιχειρήσουν ώστε η Βουλή των Ελλήνων να μην κυρώσει τη συμφωνία», σημειώνοντας πως οι ΑΝΕΛ δεν αποχωρούν από την κυβέρνηση, αλλά ούτε και θα ψηφίσουν τη συμφωνία αν έρθει στη Βουλή, λες και χρειάζεται ψήφιση η συμφωνία. Από την στιγμή της υπογραφής έχει διεθνή ισχύ, ανεξαρτήτως λοιπών ενεργειών.

Το προσύμφωνο που μονόγραψε ο Τσίπρας  είναι δεσμευτικό, και  πήγε στον ΟΗΕ.

Με αυτόν τον τρόπο ο εθνικός προδότης ο Τσίπρας τους έδωσε εθνότητα.
Η συμφωνία στα αγγλικά και στα ελληνικά για τη FYROM εμφανίζει διαφορές στη μετάφραση π.χ. nationality (εθνικότητα) και υπηκοότητα. Στο υπουργείο εξωτερικών του Κοτζιά θα έπρεπε να ξέρουν και μην πουν όχι ότι:
Η λέξη υπήκοος προέρχεται από τις λέξεις "υπό" και "ακοή" και χρησιμοποιείται για να δηλώσει ότι κάποιος είναι πολίτης μιας χώρας, δηλαδή ότι υπακούει στους νόμους και τους κανόνες της. Μάλιστα ο υπήκοος μιας χώρας βγάζει και διαβατήριο από την χώρα αυτή.
Από την άλλη η λέξη ιθαγένεια προέρχεται από τις λέξεις "ιθύς", που σημαίνει ευθύς, και "γένος". Χρησιμοποιείται δηλαδή για αυτόν που προέρχεται απευθείας από προηγούμενες γενιές, ή αλλιώς τον γηγενή μιας περιοχής. Ωστόσο, στη χώρα μας δεν γίνεται διάκριση μεταξύ ιθαγένειας και υπηκοότητας, γεγονός που σημαίνει ότι οι δύο λέξεις χρησιμοποιούνται ως ταυτόσημες, δηλαδή σημαίνουν το ίδιο πράγμα.
Σε αντίθεση με τις έννοιες των όρων ιθαγένεια και υπηκοότητα, η εθνικότητα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Η διαφορετικότητα της έγκειται στο γεγονός ότι η έννοια της έχει καθαρά ηθικό και πολιτισμικό χαρακτήρα. Για την ακρίβεια με τον όρο εθνικότητα δηλώνουμε σε ποιο έθνος (και όχι κράτος) ανήκουμε. Μόνο από αυτό το συμβάν, δεν υπάρχει erga omnes.
Το θέμα πρέπει να ελεγχθεί δικαστικά.
  Κοινώς, ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς θέλουν κρέμασμα στο Σύνταγμα.

1 σχόλιο:

Ixnos είπε...

Ο μέγας Πάνος ανέβασε ένα tweet, στο...
οποίο βιαστικά αναφέρει τα εξής: Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή... κουτσός ο παίχτης...
Ασφαλώς ο Πάνος γνωρίζει καλά από μεταγραφές, διότι όλοι μα όλοι στο κόμμα του είναι εκ μεταγραφής. Λοιπόν στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλούν για σχοινί.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...