Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Τελειώνει ο Καμμένος. Θα πάει…Μονακό.



Μετράει κάθε μέρα  απώλειες που  το επόμενο χρονικό διάστημα θα συνεχιστούν με μεγαλύτερο ρυθμό διότι τον περιμένει …πολύ «ξύλο».  Οι συνέπειες για τους ΑΝΕΛ μετά την Προδοτική τακτική  του ψεκασμένου να δώσει «γη και ύδωρ» στον  Τσίπρα και να συμβάλει στην υπογραφή της κατάπτυστης συμφωνίας για το Σκοπιανό, προκειμένου να εξασφαλίσει την καρέκλα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας θα είναι… βαράτε τους όλους όπου τους βρείτε. Οι ΑΝΕΛ είναι οι κυρίως υπεύθυνοι για όλα αφού με την ΑΜΕΡΙΣΤΗ και αργυρώνητη στήριξη τους, ξεπούλησε τα πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ, και…. αυτοί θα πληρώσουν το μάρμαρο.  
Οι απώλειες στο καταποντισμένο δημοσκοπικά κόμμα του Καμμένου, δεν θα περιοριστούν μόνο σε αποχωρήσεις πολιτικών στελεχών, αλλά αναμένεται να δούμε ηχηρές αποχωρήσεις από πρώην και νυν βουλευτές των ΑΝΕΛ.
Τα σενάρια μιλούν ήδη για δύο βουλευτές θα ακολουθήσουν το δρόμο του Δημήτρη Καμμένου και της Μανταλένας Παπαδόπουλου, καθώς και την προσχώρηση στον Σφύριζα ελπίζοντας σε πολιτική σωτηρία του, του καταγέλαστου Παπαχριστόπουλου, και πιθανόν του κατσικίσιου τυριού.   

 Ακούγεται επίσης το όνομα ενός Βρούτου - βουλευτή που τώρα εμφανίζεται μεν ταγμένος στο πλευρό του, αλλά έχει ρίξει γέφυρες προς τη ΝουΔου για να εξασφαλίσει το μέλλον του την επόμενη ημέρα, γιατί είναι πολύ γέρος για να κάνει τηλεόραση .

 

ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ



Το  παλιοκαθίκι ενδιαφέρετε μόνο να το παίζει υπουργός, έχοντας τέσσερις μήνες αιχμάλωτους από τους Τούρκους  Έλληνες στρατιώτες.



Ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του αποκόμματος Θοδωρής Τοσουνίδης, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο «να χωρίσουν οι δρόμοι τους με τον ΣΥΡΙΖΑ», με αφορμή το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Ο «αντιπρόεδρος» του κόμματος, Πάνος Σγουρίδης ( αυτός θέλει πολύ ξύλο, γιατί είναι νυν Θρακιώτης, μελλοντικός νομάς ) δεν επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του εκπροσώπου και τόνισε πως όλα θα κριθούν όταν και άμα έρθει η συμφωνία προς ψήφιση δηλαδή ποτέ, υπογραμμίζοντας πως οι ΑΝΕΛ παραμένουν στο πλευρό της κυβέρνησης.



"ΚΡΥΒΕΤΑΙ" ο βουλευτής (του ΣΥΡΙΖΑ) Παραστατίδης...

 

Φοβάται το βρωμόξυλο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...