Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ο ψεκασμένος φασίστας έδειξε πάλι το πρόσωπο του.



Τον πρώην υποψήφιο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Χανιά, Παντελή Καπαρουδάκη, κατηγόρησε ο ψεκασμένος πώς πρωτοστάτησε στα επεισόδια κατά της Κουντουρά φροντίζοντας να τον αποκαλέσει σαν φασιστόμουτρο που είναι, «πρώην κρατούμενο των φυλακών»,για να τον μειώσει. Όμως δικό του στέλεχος ήταν . Όταν του τα βρόντηξε και έφυγε, θυμήθηκε ο ψεκασμένος το…. ποινικό μητρώο του.   
Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «στόχος είναι ο εκφοβισμός. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα χθες στα Χανιά κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης όπου ήταν παρούσα η υπουργός Τουρισμού, κ. Κουντουρά, να έχουμε ένα στημένο τηλεοπτικό σόου όπου με επικεφαλής τον πρώην κρατούμενο των φυλακών, κ. Παντελή Καπαρουδάκη, στελέχη της Χρυσής Αυγής αλλά και υπαλλήλων συγκεκριμένου επιχειρηματικού ομίλου να γίνει μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος κατά των ΑΝΕΛ, ενός κλίματος το οποίο θα οδηγούσε, όπως εκείνοι επιθυμούσαν, στο να φυλλορροήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες».
Ο Παντελής Καπαρουδάκης στις 16 Ιουλίου 2015 είχε ανακοινώσει στον τοπικό τύπο ότι αποχωρεί οριστικά από τους ΑΝΕΛ σημειώνοντας ότι μετά τη συμφωνία με τους δανειστές το κόμμα βρίσκεται στο ίδιο στρατόπεδο “με εκείνους που μέχρι χθες ο ίδιος ο Πρόεδρος, έλεγε δωσίλογους, εθνοπροδότες, προσκυνημένους”.
Σε νέες δηλώσεις του και απαντώντας ουσιαστικά στον Πάνο Καμμένο ο Παντελής Καπαδουράκης δηλώνει ότι δεν είναι Χρυσαυγίτης και ότι έχει αθωωθεί από τα δικαστήρια για την υπόθεση του πράγμα το οποίο γνωρίζει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Ο Παντελής Καπαρουδάκης δεν αρνείται ότι συμμετείχε στις διαμαρτυρίες κατά της Κουντουρά ενώ σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνική δικτύωσης είχε αναφερθεί με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητών Ελλήνων.



ΠΑΡ ΟΛΙΓΟ ΛΥΝΤΖΑΡΙΣΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΧΘΕΣ. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ



Σχέδιο εξαγοράς των βουλευτών των ΑΝΕΛ κατήγγειλε ο Καμμένος Για να προετοιμάσει την ρετσινιά που θα τους κολλήσει.

Εισαγγελική παρέμβαση ζήτησε για τις απειλές και πιέσεις που δέχονται στελέχη και βουλευτές των ΑΝΕΛ από «νεοφασίστες και μέλη εγκληματικών οργανώσεων», όπως είπε.
Ποιο μεγάλη εγκληματική οργάνωση από τo δικό του απόκομμα υπάρχει;

ΝΔ για Καμμένο: Η επιτομή του πολιτικού αυτοεξευτελισμού

Θα μείνει στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος Έλλην κωλογλύφτης των αριστερούληδων

 

Ο Τέρενς Κουίκ «αδειάζει» τον Σγουρίδη: Θα πάμε μέχρι τέλους με τον ΣΥΡΙΖΑ

  


Οργή παντού: Πολίτες στις Σέρρες έστησαν κρεμάλες και έβριζαν βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

 

 

Λινάτσα του Σόρος απειλεί: «Όσοι δεν δέχονται τον όρο Μακεδονία θα είναι παρέα με τον Μπαρμπαρούση!»




Δεν πρέπει κάποιος να μας πει γιατί αυτό είναι "αριστερό" ενώ η υπεράσπιση της Μακεδονίας φασιστικό;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...