Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος!



Μετά την χθεσινή παρέμβαση του εισαγγελέα οι αρχές προχώρησαν σήμερα στην σύλληψη του.
Την εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» στο οποίο, με αφορμή τη συμφωνία για το Μακεδονικό, παρουσιάζονται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς να εκτελούνται από στρατιωτικό απόσπασμα.

Έγραψε  ο Στέφανος Χίος>
Ο Ηλίας του «16ου», ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, για άλλη μια φορά στοχοποιεί την εφημερίδα μας διατάσσοντας τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας μέσα στις προθεσμίες της αυτόφωρης διαδικασίας, επιδιώκοντας τη φίμωσή μας.
Ο Ηλίας Ζαγοραίος είναι τόσο «παιδί του Παπαγγελόπουλου», όσο και πνευματικό παιδί του Ιερώνυμου οι οποίοι είναι υποστηρικτές του.  Διατηρείται προϊστάμενος στην κορυφαία θέση της Εισαγγελίας, από το 2014, με την υποστήριξή τους!
Άλλαξαν μέχρι και τον νόμο προκειμένου να του επιτραπεί και δεύτερη θητεία ως προϊστάμενος. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρασε πειθαρχικό το Νοέμβριο του 2015 για ΑΣΤΟΧΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ στην υπόθεση του Βίκτωρα Ρέστη για την οποία απηλλάγη.
Αν μη τι άλλο ο κ. Ζαγοραίος απολαμβάνει κάποιου είδους ασυλίας.
Πέρα από μια μικρή ομάδα Εισαγγελέων που είναι της εύνοιάς του, υπάρχουν πάρα πολλοί που θεωρούν ότι κάνει δημόσιες σχέσεις με αξιωματούχους της κυβερνητικής εξουσίας.
Ο Ηλίας του «16ου»(όπου και το κτίριο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών) ασχολείται εμμονικά μαζί μας με την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ γι΄αυτό και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε τόσο τα νόμιμα δικαιώματά μας, όσο και τις πεποιθήσεις της πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.
Άλλωστε η εφημερίδα μας διαθέτει ρεπόρτερ – λαγωνικά. Οι κρίνοντες θα κριθούν εν ονόματι του Ελληνικού λαού. Να επαναλάβουμε για πολλοστή φορά ότι σαν εφημερίδα σεβόμαστε την δικαιοσύνη και όταν κληθούμε θα δώσουμε εξηγήσεις. Έχουμε αν μη τι άλλο απόλυτη εμπιστοσύνη στους Έλληνες δικαστές.
Εν κατακλείδι, να προσθέσουμε ότι υπερασπιζόμαστε τα ΕΘΝΙΚΑ συμφέροντα και ΔΕΝ υπηρετούμε ΑΛΛΟΤΡΙΑ συμφέροντα. Αυτό ας το έχουν υπόψιν τους οι απηνείς διώκτες μας που στο τέλος ενδέχεται οι ίδιοι να λάβουν άλλους ρόλους που τούτη την ώρα ούτε τους φαντάζονται.



 


Αυτό το … «προστασίας πολιτεύματος» το είχε και η επάρατη χούντα που …έδερνε στη ταράτσα τον Ανδρέα. Τώρα όλη η Ελλάδα έγινε μια ταράτσα, αλλά οικονομική.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...