Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Συνεχίζονται οι συλλήψεις. Θα συλλάβουν και Aμερικανούς;




Έφοδος της τουρκικής αστυνομίας, της ΜΙΤ και της αντιτρομοκρατικής στη ΝΑΤΟϊκή βάση του Ιντσιρλίκ.
Συνελήφθη ο Διοικητής της βάσης, στρατιώτες και ο αρχηγός της αστυνομίας ενώ... υπάρχουν φήμες ότι αναζητούνται και Αμερικανοί στρατιώτες που εμπλέκονται σύμφωνα με τουρκικές διαρροές στο πραξικόπημα.
Με πόλεμο απειλεί τις ΗΠΑ η Τουρκία – «Ανεφοδιάζατε τα μαχητικά των πραξικοπηματιών από το Ιντσιρλίκ» -

 Η Αμερικανολιβανέζα συγγραφέας Brigitte Gabriel δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο Fox News ότι η ΗΠΑ θα πρέπει να υποστηρίζουν το πραξικόπημα στην Τουρκία, λέγοντας ότι η κυβέρνηση Ομπάμα έχει αφήσει τη Μέση Ανατολή "στο χάος" Μάλιστα δεν δίστασε να πει "να προσευχόμαστε να κερδίσουν οι πραξικοπηματίες, γιατί νίκη Ερντογάν σημαίνει νίκη των τζιχαντιστών"

Μπριγκίτε Γκάμπριελ (Πρόεδρος ACT FOR AMERICA!, συγγραφέας): Ακριβώς! Αυτή είναι η ίδια κυβέρνηση (των ΗΠΑ) η οποία έχει παρασύρει τον κόσμο στα όρια της καταστροφής τα τελευταία οκτώ χρόνια. Με τον Πρόεδρο Ομπάμα και τη Χίλαρι Κλίντον στην παρούσα κυβέρνηση η Λιβύη είναι κατεστραμμένη, η Υεμένη είναι κατεστραμμένη, η Συρία και το Ιράκ είναι διαλυμμένα. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Φέρνουν τον κόσμο ένα βήμα πριν την γενική σύρραξη πολέμου. Και το γεγονός ότι βγήκαν δημόσια και στήριξαν τον Ερντογάν είναι απίστευτο! Ο αμερικανικός λαός πρέπει να ξυπνήσει και να καταλάβει ότι η κυβέρνησή μας οδηγεί τον πλανήτη σε πολεμικές συγκρούσεις. Δεν μπορούμε να στηρίξουμε τον Ερντογάν και πρέπει να ελπίζουμε ότι το πραξικόπημα θα επιτύχει και ο Ερντογάν θα αποδυναμωθεί.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής Megyn Kelly είπε ότι το καθεστώς του Ερντογάν έχει ερευνήσει ή να φυλακίσει όσους τον αμφισβήτησαν ή τον έχουν επικρίνει .

Στην Φώτο πανηγυρίζωντες οπαδοί του Σουλτάνου? Οεεο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...