Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Τότε ρε αντιαθλητικέ Λάμπρου να κάνεις αγώνες στο σπίτι σου …που θα μπορείς να διαλέγεις τους φιλάθλους - θεατές.Το είδαμε και αυτό ρε πούστη. Ένας άσχετος προπονητής που θα έπρεπε να απομακρυνθεί από τον αθλητισμό ως επικίνδυνος, θέλει να έχει θεατές της αρεσκείας του. Αλλοίμονο εάν άρχιζαν όλοι να λένε δεν μου γουστάρει η φάτσα  η τα πολιτικά  πιστεύω των θεατών – φιλάθλων,   και δεν δέχομαι να αγωνιστώ ενώπιων τους. Είναι δε τόσο επικίνδυνος που λέει ότι ο αθλητισμός δεν μας ενώνει. Ξεχνά ο άθλιος ότι μέσα στα στάδια ανταγωνίζονται αθλητές που οι χώρες τους μπορεί να είναι σε εμπόλεμη κατάσταση, Αλλοίμονο εάν είχαν την φασιστική νοοτροπία του. Ποιο πολύ σε … πορτιέρη που κάνει φεις κοντρόλ ταιριάζει, και αλοίμονο στα παιδάκια που τον εχουν προπονητή.

Ο προπονητής Muai Thai, Ηλίας Λάμπρου, αρνήθηκε να κατεβάσει την αθλήτρια του στον αγώνα για τη ζώνη σε αγώνα Κ1 επειδή στους «επισήμους» βρισκόταν δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπως διαβάζουμε στην imerisia.gr

Όπως εξήγησε ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook:

«Σήμερα μια αθλήτρια του White Tiger Camp έπαιζε αγώνα Κ1 για μια ζώνη σε μεγάλη διοργάνωση, αγώνα που τελικά ακυρώσαμε.

Για λόγους σεβασμού προς την αντίπαλη αθλήτρια, τη γωνία και το δάσκαλό της αλλά και το διοργανωτή που μας έκανε την τιμή και μας προσέφερε αυτή την ευκαιρία διεκδίκησης ζώνης θα πρέπει να εξηγήσω αυτή τη ενέργειά μας.

Με το που φτάσαμε στο χώρο διεξαγωγής των αγώνων, αντιληφθήκαμε πως «πρώτο τραπέζι πίστα» ήταν μεγάλη παρέα αποτελούμενη από τον Κασιδιάρη, το Λαγό και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής, αντίστοιχου ή μικρότερου βεληνεκούς.

Επειδή ο αθλητισμός δε μας ενώνει (και καλά κάνει), επειδή οι σχολές και τα γυμναστήρια μας δε χωρούν τους φασίστες και τους ναζί, δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνουμε στον ίδιο χώρο με αυτούς, νομιμοποιώντας την παρουσία τους σε δημόσιους χώρους. Δεν έχω τη λογική του no politica στον αθλητισμό, πολύ περισσότερο όταν αφορά μισάνθρωπους νοσταλγούς του Χίτλερ, των κρεματορίων, των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για χάρη ενός περιέργως εννοούμενου επαγγελματισμού, να συμμετέχουμε σε οτιδήποτε αντίστοιχο. Θέλουμε έναν κόσμο που να χωράει πολλούς κόσμους και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για αυτό...

Ειλικρινά είμαι περήφανος για τους μαθητές/αθλητές μου και μακάρι να είναι και αυτοί περήφανοι για τις επιλογές μας και τη στάση ζωής μας...
Ηλίας Λάμπρου
White Tiger Muay Thai Camp»gazzetta.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγώνας καράτε η Κιναιδων ήταν;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΗΤΑΝ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ. ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥΣ Ή ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΧΝΑΝ Ή ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ ΠΟΛΥ Κ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ Κ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΚΑΚΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ Κ ΚΑΛΑ SHOTOKAN ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΕ ΩΣ ΜΑΣΤΙΓΑ ΜΕ ΤΟ KICK BOXING. ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΓΑΜΩ Κ ΔΕΡΝΩ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΕΝΩ Η ΒΑΣΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΟΣ, Κ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΥΓΑΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

O τύπος πρέπει να είναι πολύ αλήτης. Ο αθλητισμός δεν διδάσκει τέτοια ανήκουστα .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...