Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016

Μας κατέταξε στην Μέση Ανατολή ο ψεκασμένος.Ποιος θα σταματήσει αυτόν τον πανηλίθιο πολιτικό;
Η κατάσταση στην περιοχή της Μεσογείου, το προσφυγικό/μεταναστευτικό, αλλά και θέματα που αφορούν την αμυντική συνεργασία Ελλάδας-Λιβάνου βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμένου, με το λιβανέζο ομόλογό του, Σαμίρ Μοκμπέλ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στην Αθήνα.
«Έχει γίνει, πλέον, κοινή πεποίθηση ότι οι συνθήκες ασφάλειας που έχουν διαμορφωθεί στην ανατολική Μεσόγειο, αλλά και γενικότερα, δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπιστούν μεμονωμένα. Χρειάζεται συλλογική προσπάθεια σε περιφερειακό και διεθνές επίπεδο», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και προσέθεσε: «Αρχίζει να γεννιέται η Μεσογειακή Ένωση και μέρος της Μεσογειακής Ένωσης, εκτός από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αίγυπτο, την Ιορδανία, δεν μπορεί να μην είναι και ο Λίβανος».
Ακόμη, όπως ανέφερε ο κ. Καμμένος, συζήτησαν «διμερή κατ” αρχήν αμυντική συνεργασία, με αποδοχή και από τις δύο πλευρές αποστολής στρατιωτικών ακολούθων και την υπογραφή διμερούς συμφωνίας τον Οκτώβριο στη Βυρηττό, αποδεχόμενος την πρόσκληση του κ. αντιπροέδρου».*ΞΑΝΑΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΑ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ* *64 πλειστηριασμοί στην Αττική αυτή την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016 !!!*


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ . ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Μ ΑΥΤΟΝ . ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ...ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ !!!
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΟΣ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...