Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Έπρεπε να κάνουν κατάληψη και στο Ξενία, για να ψιλοξυπνήσουν;




Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στον χώρο του πρώην Ξενία, στήθηκε την Παρασκευή στον Καρτερό στο Ηράκλειο, όπου συνελήφθησαν τρία άτομα και προσήχθησαν συνολικά δεκατρία ακόμη. Μεταξύ των άλλων, εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής και μια απόπειρα κλοπής 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έρευνες σε χώρους του ξενοδοχείου και  προσήχθησαν συνολικά 13 άτομα τα οποία έμεναν στο οίκημα, ηλικίας από 24 έως 64 ετών και συγκεκριμένα 10 άνδρες, 2 γυναίκες και ένας ανήλικος, ενώ συνελήφθησαν τρία άτομα, δύο άνδρες ηλικίας 55 και ένας 17 ετών κατηγορούμενοι για κλοπή καθώς και μία 57χρονη γυναίκα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 55χρονος με τον 17χρονο, το μεσημέρι της Πέμπτης, αφαίρεσαν από το σπίτι 70χρονης  χρήματα και κοσμήματα συνολικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ και την ίδια μέρα είχαν διαρρήξει ακόμα ένα σπίτι, χωρίς να αφαιρέσουν τίποτα.
Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Δίπλα στο Αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια από πριν ακόμη γίνει το αστυνομικό μέγαρο ένας τεράστιος καταυλισμός Γύφτων, που όσο πάει και μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς. Ένας δεύτερος αρχίζει και στήνετε δειλά-δειλά δίπλα στις φυλακές Αλικαρνασσού, και οι ιθύνοντες κοιτούν τα άστρα. Κάθε νέα δημοτική αρχή το σπρώχνει - αφήνει για την επόμενη. Σου λένε ποιος θα τολμήσει να τους διώξει, και να γεμίσει την πόλη γύφτους χωρίς πολιτικό κόστος;Eιδικά τώρα με τον Σύριζα; Θα στήσουν και μέσα στο Αστυνομικό μέγαρο παράγκες.


Ο ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ  


ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ  


Αθώοιοι 136 τσιγγάνοι γιατί "δεν ήξεραν τι υπέγραφαν για τα δάνεια"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...