Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Πάλι καλά που δεν πήγε με μαγιό και σαγιονάρα το φαλαινοειδές.



Κοιτούσαν με απορία οι Κινέζοι.Υπουργός είναι η τουρίστας;
 Κάθε άλλο παρά τιμητική ήταν η εμφάνιση υπουργών της κυβέρνησης που συνοδεύουν τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Πεκίνο.
Σε μια επίσημη επίσκεψη και μάλιστα τέτοιας σημασίας που έχει υπογραμμίσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, δεν δικαιολογείται ο υπουργός εξωτερικών  Κοτζιάς να καταφθάνει με ένα κοντομάνικο μπλουζάκι σαν να πρόκειται για εκδρομή…



To καλύτερο είναι οι επιχειρηματίες που τον συνοδεύουν για μπίζνες με την…. ΚΙΝΑ. Ποιο παρακμή δεν γίνετε.

Είναι ο  πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνος Γιαννίδης, ο Ευτύχης Βασιλάκης της Aegean Airlines, o Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος της ΤΕΜΕΣ, ο πρόεδρος του ΣΕΠΕ, Τάσος Τζήκας, ο Νίκος Κουτσιανάς της Apivita, ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Πανγαία Αριστοτέλης Καρυτινός η Ελένη Πολυχρονοπούλου από τη Hemexpo, η Νικολέττα Καπερώνη, ο Ανδρέας Μάνεσσης από τη Μάνεσσης Travel, ο Βασίλης Θεοχαράκης και ο Δημήτρης Σύρμας από το Metropolitan Hospital, o Σπύρος Κοτρώτσιος από τη Euromedica, οι κυρίες Αργυρώ Τζελέπη και Ζαχαρούλα Κρέζια πό την Kritsia Travel, Γ. Καούσσης από την εταιρεία εξοπλισμού διαχείρισης απορριμμάτων Α. Καούσσης, Γ. Φλωράς και Αγγελος Ξυλογιάννης καθώς και ο Γ. Χατζηθεοδοσίου από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.
ο πρόεδρος του Enterprise Greece Χρήστος Στάικος και άλλα τρία στελέχη, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Γιάννης Μπενίσης, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας, ο επικεφαλής της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης και ο επικεφαλής του γραφείου διοίκησης Νικόλας Δούζινας, οι κ.κ. Κοσμάς Χριστίδης και Ζαχαρίας Γκίκας από την ΕΑΒ, ο κ. Κυριάκος Ποζρικίδης από την HELEXPO και ο κ. Βασίλης Μακιός από το συνεργατικό σχηματισμό Corallia. Από τον χώρο των κατασκευών προέρχεται ο κ. Χ. Αλεξόπουλος της Δομοτεχνική, ενώ δύο στελέχη στέλνει και η Archirodon το όνομα της οποίας φιγουράρει μεταξύ των διεκδικητών για το αεροδρόμιο στο Καστέλλι από κοινού με κινεζικό κολοσσό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΕΙ..,,...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...