Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Άρχισε η εκπαίδευση των Γερμανοεισπρακτόρων



Πλούσιοι σε εμπειρίες και με την τεχνογνωσία να ξεχειλίζει από τα μπατζάκια τους επιστρέφουν στην Ελλάδα οι εφοριακοί που συμμετείχαν στο 1ο κλιμάκιο υπό τον Tσολάκογλου - Τρύφωνα Αλεξιάδη οι οποίοι μετεκπαιδεύθηκαν από τους Γερμανούς συναδέλφους τους στην Βόννη. Οι Εφοριακοί της Κολομβίας των Βαλκανίων έχουν τώρα να αντιμετωπίσουν το εγχώριο διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας που συγκαλύπτει τους χορηγούς του σε ότι είδους αδίκημα κι αν έχουν υποπέσει.
Κάθε χρόνο που περνάει η Κολομβία των Βαλκανίων βουλιάζει όλο και πιο πολύ στην κινούμενη άμμο της Διαφθοράς. Τέλος πάντων ακολουθεί το ρεπορτάζ της DW για τον επαγγελματικό τουρισμό του Αλεξιάδη και των Ελλήνων Εφοριακών.
«Η εβδομάδα αυτή ήταν πολύ ενημερωτική για εμάς και χρήσιμη». Πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες εφοριακών που θα φτάσουν στη Γερμανία για τον ίδιο σκοπό.
Το ερώτημα είναι ωστόσο, πόσο βαθιά μπορεί να προχωρήσει αυτή η συνεργασία. Η Γερμανία και η Ελλάδα έχουν διαφορετικά νομικά συστήματα. Εξάλλου περιπτώσεις όπως αυτές που διαβάζει κανείς ότι συμβαίνουν στην Ελλάδα μάλλον σπανίζουν στη Γερμανία.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΑΚΡΙΒΩΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ !!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...