Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Τα στρώματα και τα σεντούκια των δικαστικών μένουν στο απυρόβλητο.



Των ζώων του χαζολίβαδου η δήλωση θα περιλαμβάνει και τους παιδικούς κουμπαράδες. Αν άνοιγαν μερικοί λογαριασμοί αυτών που κατά κόρο δίκασαν  χρηματιστηριακές υποθέσεις θα έκλαιγαν πολλές μανούλες.

Να μην δηλώνονται τα μετρητά ή τιμαλφή που φυλάσσονται στο στρώμα (εκτός τραπεζών) ή σε θυρίδες στο πόθεν έσχες, πέτυχαν οι δικαστικοί λειτουργοί της χώρας. Η εξαίρεση αυτή, όμως, έγινε δεκτή μέσα από μια δικαστική απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ), ενώπιον της οποίας είχαν προσφύγει τέσσερις δικαστικές ενώσεις, θεωρώντας αντισυνταγματικό να:
- δηλώνονται στο πόθεν έσχες τα μετρητά (πάνω από 15.000 ευρώ) εκτός τραπεζών, τιμαλφή, πολύτιμα είδη και μέταλλα, πολύτιμοι λίθοι συνολικής αξίας πάνω από 30.000 ευρώ,
- δηλώνονται τα στοιχεία των οικείων συγγενών (ενήλικων και θετών τέκνων, αδελφών, παππούδων και γιαγιάδων, εγγονών, κ.ά.), τη στιγμή που ο νόμος έχει καταργήσει την υποχρέωση αυτή.
Απορρίφθηκαν γιατί είχαν ήδη εξαιρεθεί
Η Ολομέλεια του ΣτΕ (πρόεδρος ο Νικόλαος Σακελλαρίου και εισηγήτρια η σύμβουλος Επικρατείας, Σπυριδούλα Χρυσικοπούλου) με την υπ΄ αριθμ. 1468/2016 απόφασή της, έκρινε ότι η υπουργική απόφαση που ζητούν την ακύρωσή της ως αντισυνταγματική και παράνομη, "δεν έχει έδαφος εφαρμογής στους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς" και αυτό επιπρόσθετα προκύπτει και από το υπόμνημα που κατέθεσαν οι αρμόδιοι υπουργοί, στο οποίο σημειώνουν ότι δεν αφορά η επίμαχη απόφασή τους το δικαστικό και εισαγγελικό σώμα. Δηλαδή, οι δικαστικοί λειτουργοί είχαν ήδη απαλλαγεί από αυτή την υποχρέωση των υπολοίπων Ελλήνων που υποβάλλουν πόθεν έσχες

 

Οι όροι, οι ρήτρες και τα "ψιλά γράμματα" στην εφαρμογή του μνημονίου


Xάνουν τις μισές αποδοχές τους όσοι λάβουν προσωρινή σύνταξη



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα το γνωριζεις ειμαι σιγουρος μπορει ομως και να σου εχει διαφυγει.
Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι..Να Παρει Πισω Τον Κοσμο Του Υπομένοντας Καρτερικά Τις Προσβολές Και Την Χλεύη Των Μνηστήρων..
Αυτο Που Τον Ενδιαφερει, Ειναι Η Επιτευξη Του Στοχου Και Οχι Η.. Στειρα Αντιπαραθεση.
Μελετά Τον Εχθρό Και Τον Πολεμά Με Τα Ίδια Του Τα Όπλα.

Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.Η λέξη μιλά απο μόνη της.
Είναι η Αντι-Νοηση, είναι αυτό που μας κάνουν τωρα, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε Να Μην Σκεφτομαστε Καθαρα Και Να Μας Ελεγχουν.
Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.

Ο επόμενος είναι ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ. Αυτός Που Μάχεται Με Κάθε Τρόπο, Με Εύρος, Με Κάθε Μέσον, Ο Δεινός Και Αδίστακτος Μαχητής.

Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ… Αυτός Που Διαστρεβλώνει Τον Νομο Και Την Τάξη Των Πραγμάτων, Ο Επικίνδυνος Γιατί Είναι Ετσι.. Και Αλλιώς!

Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ… Αυτός Που Άγει Τον Λαό, Που Τον Παρασύρει Με Την Βοήθεια Του Αντι-Νοου. Που Τον Μετατρέπει Σε Κατευθυνομενη Αγελη..

Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη! Ολα τα ονόματα…Κρύβουν βαθύτατα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε, ή καλύτερα να συνετιστούμε.

Οι Πρόγονοί Μας Μιλούν, Μας Λενε Τι Να Κανουμε, Μας Λένε Πως Να Πολεμησουμε, Μας Λένε Πως Να Τινάξουμε Τον Ζυγό.αρκει, να τους ακουσουμε!

Και ο Αντίνοος,

ο στόχος της πρώτης φονικής βολής

του Οδυσσέα.Είναι αυτός που πρεπει

να πεθάνει πρώτος.

( Γι’ αυτό, μακριά από την προπαγάνδα των Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης…Την ανόητη τηλεόραση…το βλακώδες ραδιόφωνο..τα εξωνημένα έντυπα.. )

Και Τον Σκοτώνει Ρίχνοντας Του Το Βέλος.. Στον Λαιμό ,Στο Οργανο Της Ομιλιας.. Δηλαδή Της Επικοινωνίας Που Την Χρησιμοποιεί Ενάντια Στην Νόηση Των Ανθρώπων!

https://kosmaser.wordpress.com/2012/06/14/%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9-%CE%BD%CE%BF%CE%BF%CF%83-%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%BF%CF%83-%CE%BF-%CE%B1%CE%BC%CF%86%CE%B9-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%BF-%CE%B1/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...