Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Σωπάτε ρε παιδιά. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ??

Η παραίτηση του επικεφαλής της καμπάνιας για το Brexit Νάιτζελ Φάρατζ από την ηγεσία του ευρωσκεπτικιστικού UKIP, αιφνιδίασε τους πάντες. Τι κρύβεται όμως πίσω από την παραίτηση του; «Το UKIP πρέπει να μεγαλώσει, εγώ έπαιξα το ρόλο μου και δεν έχω να προσφέρω παραπάνω» είπε ο Φάρατζ, ανακοινώνοντας την αποχώρηση του. Υποστήριξε επίσης ότι ποτέ δεν ήθελε να γίνει πολιτικός καριέρας και ότι τώρα που εκπλήρωσε το βασικό του στόχο - δηλαδή το Brexit - είναι λογικό να αποχωρήσει.

H εφημερίδα Daily Εxpress παρουσιάζει ωστόσο μία άλλη εκδοχή. Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, ο Φάρατζ δεχόταν σοβαρές απειλές για τη ζωή του μετά το βρετανικό δημοψήφισμα. Όπως αναφέρεται στο σχετικό άρθρο της Daily Εxpress, ο πρώην ηγέτης του UKIP είχε πάει στην αστυνομία πριν από λίγες ημέρες, καταθέτοντας ότι οι απειλές για δολοφονία του, αλλά και εναντίον της οικογένειάς του, είχαν αυξηθεί σημαντικά μετά την απόφαση για Brexit.  

Εμείς το γράψαμε πρώτοι εδώ Στα χνάρια του… Καραμανλή ο Φάρατζ και δεν θέλαμε την γνώμη των Άγγλων. Η τακτική της ΝΕΑΣ Γερμανικής Ευρώπης είναι να εξαλείφονται πάσης φύσεως «εμπόδια» με οποιονδήποτε τρόπο. Έτσι ΩΜΑ.
 Δεν είναι σημερινό το θέμα. Έχουν πολλοί «εξαϋλωθεί» για να φτάσουν εδώ τα πράγματα. Ακόμη και μελλοντικά εμπόδια «εξαϋλώνονται».
 Πριν από χρόνια ένας αρχηγός πολιτικού κόμματος είπε κατ΄ιδίαν… Τι θέλετε δηλαδή, να πάω κόντρα και να καταλήξω σαν την… Μπούτο; Ψιλοπήγε κόντρα, και… εξαφανίστηκε. Παραλίγο μάλιστα να…. εξαϋλωθεί. 

Για δείτε εάν υπάρχει έστω ένας αντιΓερμανός στις Βρυξέλλες η στο Στρασβούργο που να παίζει κάποιον σοβαρό ρόλο. ΟΥΔΕΙΣ. Ζούμε εποχές σκληρού ναζισμού και μόνο οι ΠΕΤΑΙΝ επιβιώνουν . Όσοι βγουν στο… «βουνό» έχουν μια …μικρή ελπίδα επιβίωσης.



Απόπειρα δολοφονίας του πολέμιου των Βρυξελλών Ν.Φάρατζ

 



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Παγκοσμια μεα ταξη πραγματων δεν ειναι αποκλειστικοτητα των Γερμανων, απλα τους εχουν βαλει μπροσταρηδες, αλλωστε το εγραψες πολυ προσφατα, οι Γερμανοι ειναι μανουλες στη διοικηση.
Ειδες πως εχει αποτραβηχτει το Ισραηλ; Δεν φαινεται πουθενα να εχει πρωταγωνιστικο ρολο στη νεα ταξη πραγματων, εχουν βαλει σε πρωτο πλανο τους Γερμανους.

5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
Από την πλευρά του ο Πρώην Πρόεδρος του Ισραήλ κ.Σιμόν Πέρες, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για την θερμή υποδοχή,
αναφέρθηκε στους ιστορικούς και πολιτικούς δεσμούς μεταξύ Ελλάδος και Ισραήλ
και στάθηκε ιδιαίτερα στη νέα τάξη πραγμάτων,
που όπως σημείωσε,
διαμορφώνεται, και πρόσθεσε ότι «για να υπάρξει ειρήνη
πρέπει να αφήσεις το παρελθόν να σβήσει,
να πας σε μια καινούρια περίοδο,
να μπεις σε έναν καινούριο κόσμο».

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι «Η επιστήμη δεν έχει σύνορα, δεν έχει όρια, δεν έχει σημαίες. Δεν έχει ούτε καν παλιούς κανόνες, ακόμα και η Δημοκρατία έχει αλλάξει. Η Δημοκρατία παλιά ήταν να δώσεις ίσα δικαιώματα σε όλο τον κόσμο. Και αν θέλεις όλοι να είναι ίσοι, δεν έχεις παρά να κανονίσεις όλοι να είναι φτωχοί. Αν θέλεις όμως να υπάρχουν και ευχαριστημένοι, και χαρούμενοι, πρέπει να βάλεις και έναν δεύτερο κανόνα: ότι κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να είναι ίσος αλλά επίσης κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να είναι και διαφορετικός».

Καταλήγοντας, ο κ. Πέρες επισήμανε ότι Ελλάδα και Ισραήλ είναι δύο χώρες, που έχουν την ίδια συλλογιστική, την ίδια σκέψη, την ίδια λογική, είναι ανθρωποκεντρικές - βασίζονται στον άνθρωπο.

«Και παρ' όλες τις απαισιοδοξίες που κατά καιρούς ακούγονται νομίζω ότι η Ελλάδα έχει καλό, έμψυχο υλικό χάρη στο οποίο μπορεί να μπει σε αυτή την καινούρια περίοδο και έτσι να δώσει τόπο να διοικήσουν τα όνειρα, περισσότερο από ό,τι τα συμφέροντα» τόνισε ο πρώην Πρόεδρος και πρόσθεσε « Είμαι ευτυχής που είμαι εδώ και βλέπω αυτή την ανάπτυξη και βεβαίως αυτή την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας. Διότι όχι πάντοτε η γη είναι εκείνη η οποία φέρνει πλούτο αλλά η ανθρώπινη δυνατότητα. Γιατί θα έλεγα ότι οι χώρες μας έχουν περισσότερο ιστορία παρά γεωγραφία».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...