Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Ο γίγαντας με το..πήλινο… μυαλό.



Ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν τηλεφώνησε στον τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν, στον οποίο είπε ότι ελπίζει πως η τουρκική πλευρά είναι σε θέση να διασφαλίσει την προστασία των ρώσων τουριστών στη χώρα μετά την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

Ο Πούτιν είπε πως η Ρωσία κρίνει ως απαράδεκτες τις αντισυνταγματικές ενέργειες και τη βία και πως ελπίζει ότι η τάξη και η σταθερότητα θα αποκατασταθούν στην Τουρκία, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Εξάλλου, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στο πρακτορείο RIA-Novosti ότι οι δύο άνδρες συζήτησαν την πιθανότητα μίας διμερούς συνάντησης η οποία θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ακόμη και τον Αύγουστο.
"Συζητήθηκε το θέμα της συνάντησης. Θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο", δήλωσε ο Πεσκόφ.
Μετά την τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Ερντογάν το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV μετέδωσε, επικαλούμενο πηγή της τουρκικής προεδρίας, ότι η Άγκυρα ελπίζει ότι η συνάντηση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στις αρχές Αυγούστου.

Όταν διαβάζεις τέτοιες αηδίες αναρωτιέσαι. Ποιος είναι ο ηλίθιος ; Αυτός που έστειλε πριν από μερικές μέρες με δική του εντολή -επιθυμία στην ισλαμική φωτιά της Τουρκιάς τους τουρίστες - πολίτες του, η αυτός που τον πιάνει κορόιδο με δήθεν συγγνώμες κ.α.
Ο Μέγας τσάρος με τις σουπερ μυστικές υπηρεσίες δεν γνώριζε για το αναμενόμενο πραξικόπημα; Eαν δεν γνώριζε, δεν κάνει για..τσάρος .Εάν γνώριζε και τους έστειλε εις γνώσιν του ακόμη χειρότερα. Όσο για την «τάξη και σταθερότητα» θα την δει σε λίγο καιρό με την αποσταθεροποίηση της περιοχής που τον ενδιαφέρει.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανε ενα μικρο φλασμπακ. Ο Πουτιν "μαλακωσε" και εδωσε το οκ για να πανε Ρωσσοι τουριστες στην Τουρκια. Ειχε συναντηση με τον Τζων Κερι και Ω! την ιδια χρονικη στιγμη ξεσπασε το πραξικοπημα στην Τουρκια....
Περα απο συνωμοτικες σκεψεις, εσυ σαν ενας απλος τουριστας, με τοσες βομβιστικες επιθεσεις στη Τουρκια, θα πηγαινες εκει οικογενειακως για διακοπες; Για μαλακες ψαχνουν; Ποσοι Ρωσσοι θα επαιρναν το ρισκο να πανε με οσα εχουν προηγηθει και ας ειχαν την "προτροπη" του προεδρου τους;
Τον εχουν τον σουλτανο με καροτο και μαστιγιο Αμερικανοι κ Ρωσσοι. Δεν ξερει ποιον να εμπιστευθει τρεμει και τη σκια του.

Ανώνυμος είπε...

Όταν στριμώξεις την γάτα στην γωνία γίνετε επικίνδυνη. Αυτό ξέρω να πω.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο θελουν, ειναι ολοφανερο πλεον.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...