Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Σκλαβενιτης –Μαρινοπουλος… γυάλινοι πύργοι, με χάρτινα πόδια.



O δικηγόρος 17 πιστωτών της εταιρίας «Μαρινόπουλος», Ιωανάθαν Κωνσταντίνου δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Νίκο Τσιμπίδα και Μαρία Κλάδου ότι «το άνοιγμα της εταιρίας Μαρινόπουλος είναι 1,8 δις ευρώ και πρόσθεσε: «Αυτή η εταιρία θα καταρρεύσει». «Ο ιδιοκτήτης έχει τεράστια περιουσία σε offshore στο Ντουμπάι και μεγάλη ακίνητη περιουσία στο εξωτερικό. Από το 2014 είχε ζητηθεί η αφαίρεση άδειας λειτουργίας… τέσσερις φορές αναφέρεται το όνομά του στη λίστα Λαγκάρντ. Έλαβε δάνεια πριν από ένα μήνα 80-90 εκατομμύρια ευρώ», είπε ο κος Κωνσταντίνου.
«Ο κ. Μαρινόπουλος, ατή τη στιγμή, διαμένει σε βίλα στο Μαϊάμι, η αξία της οποίας υπολογίζεται σε 18 εκατ. ευρώ», συμπλήρωσε ο κ. Κωνσταντίνου.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΠΟΡΟΥΣ ΦΑΓΩΣΙΜΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΥΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ. ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΞΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΓΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΞΕΝΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΣΤΩ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΗΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ. ΜΕ ΘΛΙΨΗ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΝΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...