Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Κάθε σπίτι Συριζαιου έχει και τον «αναρχικό» του.



Mην ξεχνάμε τον γιο του Βουτση την κόρη του Δραγασακη και κάποιων άλλων αριστερούληδων καλόπαιδα που το έχει η σκούφια τους.
Ένας εκ των τεσσάρων συλληφθέντων κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής συγκέντρωσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Μαρούσι, ήταν ο γιος του Πάνου Σκουρλέτη, Βασίλης.
O 21χρονος γιος του υπουργού βρισκόταν μαζί με ακόμη 50 άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου στις 18 Ιουνίου 2016 στην οδό Γράμμου στο Μαρούσι, αντιδρώντας σε διανομή φυλλαδίων που πραγματοποιούσαν μέλη της Χρυσής Αυγής.
Οι νεαροί που συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων και ο γιος του υπουργού, πέρασαν τις πόρτες του Εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με την δικάσιμο να έχει οριστεί για τις 15 Ιουλίου 2016.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός φοιτητής δεν είπε ούτε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, ούτε στους άνδρες της Ασφάλειας ότι είναι γιος του υπουργού, ωστόσο τα στοιχεία πατρός-μητρός που έδωσε συνέπιπταν με αυτά του υπουργού και της συζύγου του, η οποία, μάλιστα, έχει ένα ιδιαίτερα σπάνιο όνομα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, όσο βρισκόταν στη ΓΑΔΑ δεν τον επισκέφθηκε ο Πάνος Σκουρλέτης παρά μόνο η μητέρα του, η οποία του πήγε μια μπλούζα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη κοινής ειρήνης και απείθεια.
Τι είχε συμβεί στο Μαρούσι 
Ο 21χρονος φοιτητής συμμετείχε στην ομάδα των 40-50 μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου, που βρέθηκαν στην οδό Γράμμου, αντιδρώντας σε μοίρασμα φυλλαδίων από μέλη της ΧΑ σε δρόμους του Αμαρουσίου. Οι συγκεντρωμένοι βρέθηκαν αντιμέτωποι με διμοιρίες των ΜΑΤ. Κάποια στιγμή έκαναν την εμφάνισή τους τρία μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία ενδεχομένως προσέρχονταν στα γραφεία. Η παρουσία τους προκάλεσε ένταση, με τους αντιεξουσιαστές να κινούνται απειλητικά εναντίον τους. Αστυνομικοί των ΜΑΤ, μπήκαν ανάμεσα στις αντίπαλες πλευρές, έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου-λάμψης, διαλύοντας την αντιφασιστική συγκέντρωση. Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών τραυματίστηκε ελαφρά ένας διαδηλωτής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...