Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Ως αποζημίωση για τα αυγά που του πετούσε, τον έκανε …υποδιοικητή.



Η περίπτωση της επιλογής, που δημοσιοποιήθηκε μόλις χθες, για τη θέση του υποδιοικητή στο ΠΑΓΝΗ – Βενιζέλειο με ευθύνη το Βενιζέλειο, η πολιτική ηγεσία του Υπ. Υγείας ξεπέρασε κάθε φαντασία. Συγκεκριμένα ο σημερινός υπουργός υγείας επέλεξε ως διοικητή ένα πρόσωπο που μόλις πριν από 4 χρόνια ο κ. Ξανθός τον κατηγορούσε (μαζί με τους συναδέλφους του) ως «εκφραστή του νέου φασισμού», ως «επικίνδυνο για την δημόσια υγεία» και ζητούσε την παραίτηση του από τη θέση του διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου που κατείχε το 2012!

Πιο συγκεκριμένα, στις 4/7/2016 το υπουργείο υγείας ανακοίνωσε ότι ύστερα από εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Αξιολόγησης η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας επέλεξε τον Γεώργιο Μοσχοβάκη ως Αναπληρωτή Διοικητή στο ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ - ΠΑΝΑΝΕΙΟ ΓΝΗ. Στο βιογραφικό το οποίο δημοσιοποίησε το υπουργείο υγείας αναφέρεται ότι ο κ. Μοσχοβάκης έχει διατελέσει διοικητής στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Όμως όπως διαβάζουμε σε σχετικό δημοσίευμα από το Φεβρουάριο του 2012, νοσοκομειακοί ιατροί και εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του διοικητή κ. Μοσχοβάκη διαμαρτυρόμενοι για τον τρόπο κατάρτισης του προγράμματος εφημεριών, ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησαν συνέλευση από την οποία εξέδωσαν ψήφισμα με το οποίο ασκούν δριμεία κριτική στο πρόσωπο του διοικητή και ζητούν την παραίτηση του.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από το σχετικό ρεπορτάζ και στα πλάνα από το σχετικό video, στην παράσταση διαμαρτυρίας συμμετείχε ως μέλος της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ρεθύμνου, ο σημερινός υπουργός υγείας Ανδρ. Ξανθός!
Τι να πρωτοθαυμάσει λοιπόν ο κόσμος της υγείας από τις επιλογές και τις «κωλοτούμπες» του Υπουργού Υγείας;

Τα σχόλια δικά σας….
Διαβάστε παρακάτω τα ρεπορτάζ εδώ και εδώ από όσα είχαν συμβεί στις 7/2/2012 στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου:
Δείτε σχετικό video με τον Α. Ξανθό να συμμετάσχει στη διαμαρτυρία στο γραφείο του κ. Μοσχοβάκη ΕΔΩ

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΟ 2012 ο Ξανθός του πέταγε αυγά ως "φασίστα". Σήμερα (που έγινε υπουργός) δείτε πού τον διόρισε...

 


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...