Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Ο Εξπέρ του μεσονυκτίου.



Σε κακοστημένο θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση των 8 Τούρκων στρατιωτικών που «δραπέτευσαν» από την Κωνσταντινούπολη μετά την αποτυχία του πραξικοπήματος φοβούμενοι γα τη ζωή τους.
Η γελοία δικαιολογία του ραγιά Τσιπρα είναι ….ότι είναι πολύ πιθανό ενδεχόμενο το παράδειγμα των 8 στρατιωτικών να ακολουθήσουν και άλλοι Τούρκοι πολίτες που θεωρούν ότι δεν θα είναι ασφαλείς στη χώρα τους μετά και το μαζικό πογκρόμ διώξεων που έχει εξαπολύσει η πλευρά Ερντογάν μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, και είναι βέβαιο ότι αυτό που περιμένουν πολλοί από του Τούρκους είναι να δουν την έκβαση του αιτήματος που έχουν υποβάλει ο 8 πρώτοι. αφού αν δοθεί πολιτικό άσυλο σε αυτούς τότε θα ακολουθήσουν κι άλλοι.
Την ίδια ώρα ο Χαλίφης ασκεί ασφυκτικές πιέσεις στην δήθεν ελληνική πλευρά που έγινε από τον φόβο της τουρκική, να εκδώσει και μάλιστα άμεσα τους 8 στρατιωτικούς οι οποίοι σήμερα οδηγήθηκαν στο μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης με τη διαδικασία του αυτοφώρου όπου ζήτησαν και έλαβαν τριήμερη προθεσμία για να απολογηθούν.
Στο δικαστικό μέγαρο που τουρκοκρατείται  έφτασε το πρωί ο υποπρόξενος της Τουρκίας στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής συνοδευόμενος από δύο δικηγόρους αλλά και ένας τούρκος πράκτορας που υποστήριξε ότι είναι δικηγόρος των πραξικοπηματιών και στον οποίο, ωστόσο, δεν επετράπη η είσοδος στο μονομελές Πλημμελειοδικείο.
Έπειτα από την αποχώρηση των οκτώ από το δικαστικό μέγαρο, μάλιστα, ο συγκεκριμένος προέβη και σε δηλώσεις κατά τη διάρκεια των οποίων υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως οι στρατιωτικοί που αυτομόλησαν στην Ελλάδα «είναι πραξικοπηματίες και δολοφόνοι», τονίζοντας παράλληλα ότι «άνοιξαν πυρ κατά των αμάχων».
Μέσα στην αίθουσα μπήκε Τούρκος δικηγόρος που δήλωσε ότι ανήκει σε νομικό σύλλογο της χώρας του αλλά και πολλοί μουσουλμάνοι που στη θέα των κατηγορούμενων ξέσπασαν σε απειλές. »Θα γυρίσετε πίσω και θα πεθάνετε. Είσαστε φονιάδες και θα πληρώσετε για όλα. Προδότες, δολοφόνοι, καθάρματα και σκυλιά είστε».
Παρά το γεγονός ότι ήταν γνωστό πως οι οκτώ πραξικοπηματίες στρατιωτικοί που αυτομόλησαν στην Ελλάδα ζητώντας πολιτικό άσυλο, θα ζητούσαν και θα λάμβαναν τριήμερη προθεσμία για να απολογηθούν, πολλοί ήταν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι και τα κανάλια που έχουν στηθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης.
Οι οκτώ κατηγορούνται ότι μπήκαν παράνομα στη χώρα μας και ότι δεν είχαν λάβει σχετική άδεια για να πετάξουν στον ελληνικό εναέριο χώρο, όμως, σύμφωνα με τους δικηγόρους τους δεν γνώριζαν ότι γινόταν πραξικόπημα και ισχυρίζονται ότι απλά εκτελούσαν εντολές.

Είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε ότι υπάρχει κατηγορία για παράνομη είσοδο στην χώρα. Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι όποιος γουστάρει μπαίνει  στο μπουρδέλο κάνει ότι θέλει με την στήριξη μάλιστα και της κυβέρνησης.

«Το ποινικό δικαστήριο θα τελειώσει σύντομα και περιμένουμε μια καλή απόφαση ώστε να μην ασκήσουμε έφεση υπογράμμισε η δικηγόρος Ιλια Μαρινάκη.
Η δικηγόρος ερωτηθείσα πόσο καιρό μπορεί να πάρει η εξέταση για πολιτικό άσυλο, απάντησε τρεις μήνες, ενώ όπως υπογράμμισε, οι οκτώ Τούρκοι δεν έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν μεταφορά σε όλη τη χώρα.
Με τη σύλληψή τους έχει ασχοληθεί προσωπικά ο Χαλιφης Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος δήλωσε χθες ότι δεν θα αγνοήσει το αίτημα του λαού για επαναφορά του μέτρου της θανατικής ποινής, ότι θα το συζητήσει με τα κόμματα της αντιπολίτευσης, και αποκάλυψε ότι από την τηλεφωνική του συνομιλία του με τον δικαστή Αλέξη Τσίπρα προέκυψε ότι: «Η Ελλάδα θα εκδώσει στην Τουρκία τους οκτώ πραξικοπηματίες μέσα σε 15 με 20 μέρες»..


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΒΡΑΙΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ !!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...