Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Η απειλή Τσαβούσογλου έκανε το Μαξίμου να χεστεί επάνω του, και να εκλιπαρεί για …έλεος.



Δεν το αντέχει το ...ξύλο.
Ευθείες απειλές κατά της Αθήνας διατυπώνονται στο παρασκήνιο από την πλευρά της Άγκυρας για άμεση παράδοση των "8" φυγάδων πραξικοπηματιών, τριών ταγματαρχών, τριών λοχαγών και δύο αρχιλοχιών του τουρκικού Στρατού, οι οποίοι κατέφυγαν σε ελληνικό έδαφος και πιο συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης για να διαφύγουν της σύλληψης στην Τουρκία.
 Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών πέρα από την αρχική σκληρή γλώσσα που χρησιμοποίησε ο πολιτικός του προϊστάμενος Μ.Τσαβούσογλου προς την Αθήνα στο αίτημά του για άμεση επιστροφή των "8" φυγάδων, παρασκηνιακά προειδοποίησε με "σοβαρές επιπτώσεις" στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αν δεν παραδοθούν άμεσα οι "8".
 Και η απειλή έκανε το Μαξίμου να χεστεί επάνω του, σε σημείο που ουσιαστικά έχει ληφθεί απόφαση επιστροφής τους τάχιστα για να μην πολυνευριάσουν οι τούρκοι..
 Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα έχει πλήρη ενημέρωση και πληροφόρηση για το θέμα, αλλά ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα προς την ελληνική πλευρά για το ποια είναι η θέση των ΗΠΑ.
 Πρακτικά, ότι αποφασίσουν οι ΗΠΑ θα γίνει για τους "8".
 Η τεταμένη κατάσταση, έχει αναγκάσει το δήθεν  ΓΕΕΘΑ να διατηρεί σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής αυτές που συνηθίζουμε να αποκαλούμε   Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Οι Πτέρυγες Μάχης, όχι μόνο στις Μοίρες μαχητικών, αλλά και σε αυτές των μεταφορικών και φυσικά των ΑΣΕΠΕ ERIEYE παραμένουν σε επίπεδο μέγιστης επιφυλακής, κάτι που αναμένεται να διατηρηθεί και τις επόμενες ημέρες, αφού μάχες εξακολουθούν να μαίνονται σε πολλά σημεία της Τουρκίας μεταξύ των πραξικοπηματιών και των κυβερνητικών και κανένας δεν γνωρίζει αν κάποιος νιώσει την ανάγκη "εξαγωγής" της κρίσης προς τα δυτικά, αν και φαίνετε κυριολεκτικά απίθανο. Στους φίλους και συμμάχους ενάντια στην τρομοκρατία δεν επιτίθεσαι. Και οι χεσμένοι  ΤσίπροΚαμμένοι  έγιναν οι ποιο κολλητοί Ισλαμιστή  Ερντογαν.
 Η απειλή Τσαβούσογλου δεν προοιωνίζει τίποτα το καλό. Πλέον η ρευστότητα θα αποτελεί την μόνιμη πραγματική κατάσταση στα ανατολικά της Ελλάδας για …ξεχαρμανιάσμα.. Η Τουρκία έχει εισέλθει σε μία δίνη και θα κάνει εξαγωγή δύναμης στους ξυπόλυτους γείτονες της.
Υπάρχουν όμως ακόμη αερομαχίες F-16 των πραξικοπηματιών με αυτά των κυβερνητικών,  1-2 μεγάλες βάσεις ελέγχονται ακόμα από τους πραξικοπηματίες ο ναύσταθμος Γκιολτσουκ ακόμα ελέγχεται από αυτούς, η Άγκυρα είναι τόσο βομβαρδισμένη όσο θα ήταν αν είχαμε ελληνοτουρκικό πόλεμο κλπ κλπ.
190 εντάλματα σύλληψης για τα μέλη του ανώτατου δικαστηρίου, του τουρκικού ΣτΕ κλπ. Η τουρκική αστυνομία συνέλαβε σήμερα περίπου 100 αξιωματικούς του στρατού σε μια αεροπορική βάση στη νοτιοανατολική Τουρκία έπειτα από την απόπειρα στρατιωτικού πραξικοπήματος, δήλωσαν πηγές ασφαλείας.
Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας ολοκλήρωσαν την επιχείρηση εναντίον των πραξικοπηματιών στο αρχηγείο του γενικού επιτελείου στρατού, μετέδωσε το δίκτυο CNN Turk.

Στην Τουρκία αυτή την στιγμή οι ισλαμοφασίστες μάχονται κατά των κεμαλοφασιστών της CIA, που είχαν επί Τανσού Τσιλερ ισοπεδώσει 3.000 χωριά ενώ αδελφοποιήθηκαν και με τους δολοφόνους του ISIL.

Την ίδια στιγμή οι νικητές Δημοκράτες του Ερντογαν εκβίαζαν την Ευρώπη για να πάρουν 16 δις €…ενώ έκαναν λαθρεμπόριο πετρελαίου και μετέφεραν όπλα στους ισλαμοφασίστες του ISIL και φυλάκιζαν δημοσιογράφους και αντιφρονούντες.



Σε ότι αφορά τώρα τις  επιταγές της συνθήκης της Γενεύης, αλλά και τους ευρωπαϊκούς κανόνες, που επιβάλλουν να χορηγείται πολιτικό άσυλο, στα πρόσωπα που εισήλθαν παράνομα στην χώρα, εφόσον τίθεται ζήτημα ασφαλείας τους, μετά την έκδοσή τους;
Ποιος τα γαμεί. Τι θέλουμε δηλαδή ,να στενοχωρηθεί ο Ερντογάν και να ξαμολήσει τους δημοκράτες ισλαμιστές του κατά της Ελλάδας ;
Άσε που θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η Τουρκία δεν είναι πια μια ασφαλής και ευνομούμενη χώρα, και εκεί, ποιος είδε τον σουλτάνο και δεν τον φοβήθηκε. Θα φωνάζουν όλοι στο Μαξίμου ....Αλλάχ ακμπάρ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρε από πότε γίναμε ισλαμική χώρα και δεν το καταλάβαμε; Απελαύνουμε μια χούφτα κοσμικούς κεμαλιστές, και δίνουμε άσυλο αφειδώς σε χιλιαδες Τζιχαντιστες και φανατικούς ισλαμιστές;
Και μην αρχίσουν τις μαλακιες για προδότες τρομοκράτες δολοφόνους κ.α, γιατί είναι πολύ χαμηλόβαθμοι για να έχουν ευθύνη.
Θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά αυτό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...