Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Απίστευτο. Παραχωρήθηκε το Μακεδονία στα Σκόπια, χωρίς να ανοίξει μύτη.




Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ.

 Οι “συμφωνίες” είτε έχουν χορηγό είτε έχουν μίζα. O Τσίπρας συμφωνεί σε erga omnes, που θα πραγματοποιηθεί αφού τα Σκόπια μπουν σε ΕΕ και ΝΑΤΟ. Ξέρετε πόσο αξίζει στην αγορά το όνομα Μακεδονία; Kάτι δις ευρώ. Πόσα άρπαξαν για να το παραχωρήσουν; Eνα τρομακτικά απίστευτο ποσό. Οι Ελβετοί φτιάχνουν… νέα χρηματοκιβώτια.

 Ως την πιο μαύρη σελίδα της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας θα αποτελεί για τον Ιστορικό του Μέλλοντος η αποφράδα 12η Ιουνίου του 2018.

Ο όρος «διαπραγμάτευση»που χρησιμοποιούν  είναι ένας όρος πολλαπλής πολιτικής ΑΠΑΤΗΣ.
Η εθνική σου υπόσταση, το όνομά σου και η Ιστορία σου είναι ζητήματα ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ. Από την στιγμή που αποδέχεσαι τη διαπραγμάτευσή τους ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ την ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ τους…

Πριν από λίγη ώρα, ο αδίστακτος Τσίπρας με συνεργό τον εξουσιομανή Καμμένο και απλό παρατηρητή τον ανεκδιήγητο  Προκόπη Παυλόπουλο ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ κυριολεκτικά την Μακεδονία μας, παραχωρώντας Όνομα, Γλώσσα και Ιστορία στους Βόρειους βάρβαρους..
Οι Τσίπρας- Καμμένος και Προκόπης Παυλόπουλος έβαλαν, με τον δικό του τρόπο ο καθένας, την υπογραφή τους στην εκχώρηση του ονόματος «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς.
Την επίτευξη συμφωνίας με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ ανακοίνωσε ο Τσίπρας στον Πάκη  τον οποίο επισκέφθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ώρα 18:00 το απόγευμα της Τρίτης.

Αμέσως μετά την τηλεφωνική συνομιλία του με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, ο Τσίπρας του μετέφερε τη θετική απάντηση του Ζόραν Ζάεφ για την επιτευχθείσα συμφωνία και του ανακοίνωσε ότι το όνομα που δέχθηκαν οι Σκοπιανοί είναι το Βόρεια Μακεδονία - Republika Severna Makedonija - Republic of North Macedonia. 
Η νέα ονομασία της FYROM θα ισχύει erga omnes δηλαδή ένα όνομα για όλες τις χρήσεις.

Ο Πάκης δήλωσε από την πλευρά του:

«Είναι καλή η συμφωνία.

Από την πλευρά του, ο έτερος προδότης Καμμένος ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να ψηφίσει συμφωνία που θα περιέχει το όνομα «Μακεδονία», ωστόσο τόνισε ότι δεν θα φύγει από την κυβέρνηση.
Ο Καμμένος φέρεται να εξέφρασε την πάγια θέση του ότι αρνείται να ψηφίσει ονομασία με το όνομα «Μακεδονία», πλην όμως το Μαξίμου εξακολουθεί να διαμηνύει ότι παρά το υπάρχον πολιτικό πρόβλημα να μην στηρίζει ο κυβερνητικός εταίρος, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα κυβερνητικής συνοχής, και ότι υπάρχουν και άλλοι προδότες που θα ψηφήσουν  την προδοσία. Βλέπε Φώφη, ποτάμια και ρυάκια.    Όπερ και σημαίνει ότι η πολιτική συμβίωση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα συνεχιστεί κανονικά.

 

Διάγγελμα Ζάεφ : Το «Βόρεια Μακεδονία» διαφυλάττει την μακεδονική εθνική και πολιτιστική μας ταυτότητα! (ΒΙΝΤΕΟ)


Αυτή είναι η συμφωνία: Βόρεια Μακεδονία, μακεδονική εθνότητα και γλώσσα

 


Ο Τσίπρας. Έβαλε με το αζημίωτο , τη FYROM στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ με το όνομα Μακεδονία. ΓΑΠ Σόρος Τσίπρας Ζάεφ και κοιτάσματα στη FYROM που φτάνουν μέσα από τη Θεσσαλονίκη στο κέντρο του Αιγαίου. Φυσικά το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει τη παράδοση του ονόματος μαζί με το κόμμα του ΔΜ του “Συμβουλίου” και τα λεφτά από Ελβετία…
Και μην αρχίσουμε τώρα ότι φταίει μόνο ο Τσίπρας. Αυτός είναι δεδηλωμένος προδότης. Και στην κατοχή υπήρχαν προδότες, αλλά κάποιοι ακολούθησαν τον δρόμο της αντίστασης.  ΟΛΟΙ οι Έλληνες έχουν  το ανάλογο μερίδιο ευθύνης. Γιατί δεν κατέβηκαν στους δρόμους να γκρεμίσουν τα πάντα και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα , αφού παραχωρείται μέρος της εθνικής υπόστασης. Αύριο – μεθαύριο θα ακολουθήσει το Αιγαίο , η Θράκη, μέρος της Ηπείρου, και πάει λέγοντας, και θα λένε φταίει μόνο ο….φούφωτος.   

 


Severna Makedonija σημαίνει: Ένας ξεφτιλισμένος Πρωθυπουργός, μια κυβέρνηση Γερμανική μαριονέτα, μια τρισξεφτιλισμένη Αξιωματική Αντιπολίτευση, μια αξιοθρήνητη Αντιπολίτευση κι έναν Πρόεδρο Δημοκρατίας ευνουχισμένο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...