Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Της ανωμαλίας το κάγκελο στην Θεσσαλονίκη



Έγινε η παρέλαση του Thessaloniki Pride 2018. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος 100δες ανωμαλιάρηδες  ενώνουν την φωνή τους με τους διαδηλωτές και παρελαύνουν στους δρόμους της πόλης για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

Ανάμεσα τους φέτος και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Τρ. Μηταφίδης που με μέλη της νεολαίας του κόμματος συμμετέχουν στις φετινές εκδηλώσεις ενώ πολλά είναι και τα μηνύματα που υπάρχουν με αφορμή και έμπνευση» το Μακεδονικό»
Σώοι περισυνέλεγησαν από περαστικούς κι από το λιμενικό τα δύο άτομα που τρεις άγνωστοι έσπρωξαν στην θάλασσα.  Πρόκειται για δύο «άντρες»
 που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Thessaloniki Pride κι ο ένας από αυτούς είναι από την Βραζιλία. Οι τρεις δράστες που τράπηκαν σε φυγή, και αναζητούνται

Oι δύο «άνδρες» ανέφεραν:Περπατούσαμε ανυποψίαστοι στην άκρη της παραλίας, όταν πλησίασαν τρεις άγνωστοι νεαροί. Πρώτα έσπρωξαν στην θάλασσα τον έναν από εμάς που κρατούσε την σημαία του gay pride και στην συνέχεια και τον άλλον»

1 σχόλιο:

Βίντεο Ορθοδοξίας είπε...

ΔΕ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ...
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ...!!!

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:
ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ - Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ..."
https://www.youtube.com/watch?v=9gFuJT6688Q

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΡΗΜΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΤΟ ΑΓΙΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ "ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ" ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ...

Σχέδιο επί χάρτου ο επερχόμενος διαμελισμός της Ελλάδος...
Μιλάει ο Καθηγητής γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου της Οττάβα Δημήτριος Κιτσίκης στην εκπομπή "Αντιθέσεις" ΚΡΗΤΗ TV τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ του 2013.

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ "ΒΟΡΕΙΑ" ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...